Το γερμανικό Big Brother στην Πάρο

Η Πάρος για μια ακόμη χρονιά επενδύει δυναμικά στον τουρισμό, καθώς  σε βίλα του νησιού αναμένεται να γυριστεί το  reality   Big Brother  για την γερμανική τηλεόραση.

Μια εντυπωσιακή βίλα με ιδιαίτερο, εξωτικό φυσικό ντεκόρ και 8 υπνοδωμάτια που βρίσκεται σε νότια παραθαλάσσια περιοχή του νησιού, επιλέχθηκε από τη γερμανική παραγωγή του διάσημου παιχνιδιού για να στεγάσει τους παίκτες. Παράλληλα, μια επίσης πολυτελής βίλα κοντά στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» θα φιλοξενήσει την τεχνική ομάδα, που έχει αναλάβει να καταγράφει σε 24ωρη βάση τους διαγωνιζόμενους.

Σύμφωνα με το parianostypos, οι άνθρωποι της γερμανικής παραγωγής, «όργωσαν» το Αιγαίο, με σκοπό να βρουν το καταλληλότερο μέρος για το διάσημο reality. Μάλιστα, ήδη στο νησί βρίσκεται μια ομάδα 200 και πλέον ατόμων της παραγωγής, τα οποία έχουν καταλύσει σε ξενοδοχεία της Παροικίας.

Όσον αφορά στους παίκτες, η παραγωγή έχει ήδη συμφωνήσει την άφιξή τους στο νησί στις αρχές του Οκτώβρη, ενώ εκείνες τις ημέρες θα αρχίσουν τα γυρίσματα και σε εξωτερικούς χώρους.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.