Τουρισμός : η κρουαζιέρα “ψηφίζει” Ελλάδα

Αλλαγή σκυτάλης στην Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιέρας. Ο Θεόδωρος Κόντες μετά από πολλά χρόνια στα ηνία της Ένωσης παρέδωσε την σκυτάλη κάνοντας εκτενή απολογισμό για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στη χώρα μας.

Φαίνεται πως οι ξένες μεγάλες εταιρίες επιλέγουν τα ελληνικά νησιά για την σεζόν.

Η Norwegian Cruise Line γνωστοποίησε ότι θα ξεκινήσει δρομολόγια τον προσεχή Ιούλιο, ταξιδεύοντας σε Τζαμάϊκα, Δομινικανή Δημοκρατία και τη χώρα μας με τα Norwegian Joy, Jade και Gem.

Το Jade θα πραγματοποιήσει επταήμερες κρουαζιέρες σε ελληνικά νησιά, με το παρθενικό ταξίδι να προγραμματίζεται για τις 25 Ιουλίου από τον Πειραιά. Σύμφωνα με το πλάνο της εταιρείας, το πλοίο θα επισκέπτεται και ένα διαφορετικό προορισμό κάθε ημέρα, προσεγγίζοντας το Ηράκλειο, τη Ρόδο, τη Μύκονο, την Κέρκυρα και τη Σαντορίνη.

Τα ταξίδια θα λειτουργούν με ένα ισχυρό πρόγραμμα υγειονομικών μέτρων και ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων υποχρεωτικών εμβολιασμών για όλους τους επισκέπτες και το πλήρωμα, όπως και μαζικά τεστ για τον κορωνοϊό.

Το πλάνο της Seabourn

Η Seabourn ανακοίνωσε τον επαναπρογραμματισμό των ταξιδιών στις 3 Ιουλίου, σχεδιάζοντας το πλάνο επανεκκίνησης μαζί με την ελληνική κυβέρνηση. Το Seabourn Ovation θα πραγματοποιήσει επταήμερες κρουαζιέρες σε περιοχές της χώρας μας, προσεγγίζοντας τον Άγιο Νικόλαο, τη Ρόδο, τη Μύκονο και το Ναύπλιο, ενώ θα επισκεφτεί και τη Λεμεσό στην Κύπρο.

Σε άλλο ταξίδι, οι τουρίστες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν την Πάτμο, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη, τις Σπέτσες, αλλά και την Πάφο στο νησί της Αφροδίτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.