Τουρισμός : από 19 Απριλίου το πρώτο μεγάλο τεστ

Από ποιες χώρες θα έρθουν ταξιδιώτες και με ποιες προϋποθέσεις

Από σήμερα ξεκινά για τη χώρα μας το μεγάλο κρας τεστ για τον τουρισμό, καθώς αίρονται οι περιορισμοί για υποχρεωτική καραντίνα σε ταξιδιώτες από την ΕΕ και άλλες πέντε χώρες – τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Σερβία, το Ισραήλ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – που έχουν εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις του εμβολίου ή με την επίδειξη αρνητικού τεστ κορωνοϊού, που πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει 72 ώρες πριν από την άφιξή τους στη χώρα μας.

Τα αεροδρόμια που θα δέχονται τουρίστες από τις παραπάνω χώρες χωρίς καραντίνα είναι της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου, των Χανίων, της Ρόδου, της Κω, της Μυκόνου, της Σαντορίνης, της Κέρκυρας, και από δύο συνοριακές διαβάσεις.

Συγκεκριμένα για το Ισραήλ, ήδη από τον περασμένο μήνα η Ελλάδα ήρε την υποχρεωτική καραντίνα 7 ημερών για τους  ταξιδιώτες από το Ισραήλ που έχουν εμβολιαστεί και έχουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι από σήμερα λήγει η σχετική notam της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας η οποία επέτρεπε να πραγματοποιούνται μόνο οι ουσιώδεις αεροπορικές πτήσεις εσωτερικού.

Το επίσημο άνοιγμα του τουρισμού στη χώρα μας είναι στις  14 Μαΐου και όσες αφίξεις έρθουν στη χώρα μας από σήμερα αποτελούν άσκηση ετοιμότητας για τα ελληνικά αεροδρόμια.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs