Τοποθετείται ο ολοκαίνουριος φωτεινός πίνακας στο κλειστό Γυμναστήριο της Νάξου

Μπορεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός να βρίσκεται ακόμα στον “πάγο” και να μην έχουν υπάρξει νεότερες ανακοινώσεις, όσον αφορά την επανεκκίνησή του, ωστόσο στη Νάξο δουλεύουν νυχθημερόν, ούτως ώστε να είναι όλα έτοιμα για το restart.

Ένα πάγιο αίτημα των ανθρώπων, των ομάδων, των προπονητών στο νησί της Αριάδνης και το οποίο είχε δρομολογηθεί εδώ και αρκετό καιρό, ήταν η αντικατάσταση του φωτεινού πίνακα στο “Δ. Περιστεράκης”, αφού ο παλιός δεν λειτουργούσε εδώ και μεγάλο διάστημα, κάτι που δυσκόλευε περισσότερο τους “μπασκετικούς”.

Ο νέος φωτεινός πίνακας πλέον έχει πάρει την θέση του στο κλειστό της Νάξου, όπως βλέπετε και στην αποκλειστική φωτογραφία της «Κ», και πλέον έχουν μείνει κάποια τεχνικά ζητήματα και λεπτομέρειες, ώστε μετά την εσωτερική ανακαίνιση του κλειστού (καθίσματα), ακόμα ένα υποσχόμενο “έργο” από την Δημοτική αρχή, να γίνει πράξη.

Φυσικά στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να αναφερθεί πως παρά τις συνθήκες που επικρατούν στον αθλητισμό ελέω covid-19, τόσο ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βαγγέλης Κατσαράς, όσο και ο Πρόεδρος Επιτροπής Αθλητισμού Γιώργος Γιαννάκης, κατάφεραν να φέρουν εις πέρας, αυτή την σημαντική αναβάθμιση στο κλειστό της Νάξου κίνηση η οποία είναι άξια συγχαρητηρίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.