Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς 15 -17 ετών

Ξεκινάει στην Κρήτη σήμερα ο εμβολιασμός σε απομακρυσμένες περιοχές

Ανοίγει η πλατφόρμα για τα ραντεβού για εμβολιασμό των εφήβων για τις ηλικίες 15-17, δηλαδή για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί πριν την 1/1/2006 την επόμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους κατά την ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο Covid-19, και πρόσθεσε πως την ερχόμενη Δευτέρα στην ενημέρωση θα δοθούν οδηγίες πώς θα κλείνεται το ραντεβού και πώς θα εξασφαλιστεί η συναίνεση των γονέων και κηδεμόνων.

Ο γγ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ανακοίνωσε πως υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα ραντεβού από όλα τα εμβόλια και πρόσθεσε πως στη συντριπτική πλειοψηφία της χώρας μπορεί να κλείσει κάποιος ραντεβού με Johnson & Johnson και Moderna την επόμενη μέρα και με το εμβόλιο Pfizer σε τρεις μέρες.

Μάλιστα τις τελευταίες 7 μέρες περισσότεροι από 200.000 πολίτες έχουν κλείσει το ραντεβού τους. Επίσης, ανέφερε ότι αναρτήθηκε στον ιστότοπο emvolio.gov.gr η πρόσκληση στους ιδιώτες γιατρούς ώστε να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του εμβολιασμού κατ΄ οίκον των ατόμων με σοβαρή αναπηρία.

Ο κ. Θεμιστοκλέους ανακοίνωσε επίσης την έναρξη του επί μέρους επιχειρησιακού προγράμματος, έτσι ώστε να καλυφθούν απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Το υπουργείο Υγείας έχει έρθει σε επαφή με δημοτικούς παράγοντες περιοχών, οι οποίοι ενημερώνουν τους κατοίκους των περιοχών και ακολούθως κινητά συνεργεία της Επιχείρησης «Ελευθερία», που θα καλύψουν συγκεκριμένες μέρες στις περιοχές αυτές. Το πρόγραμμα ξεκινάει σήμερα από την Κρήτη.

Οι εμβολιασμοί θα διενεργηθούν από σήμερα Τρίτη 6 Ιουλίου έως την Τρίτη 20 Ιουλίου (α’ δόση) και από την Τρίτη 27 Ιουλίου έως την Τρίτη 10 Αυγούστου (β’ δόση).

Οι δράσεις υλοποιούνται από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τους ιατρικούς συλλόγους του νησιού, τους δήμους και τις τοπικές κοινότητες, την Περιφέρεια Κρήτης, την ΠΕΔ και άλλους συναρμόδιους φορείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs