Τα αποτελέσματα των εκλογών στην ΑΕ Σαντορίνης

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 15/06/21 στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης , οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, με τα μέλη της ομάδας να ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμα που απεύθυνε τις προηγούμενες ημέρες η Διοίκηση.

Τα αποτελέσματα κατά σειρά προτίμησης είναι τα κάτωθι, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος μέσω ανακοίνωσής του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Βλαβιανός Χρυσοβαλάντης
Καφουρος Ιωάννης
Βλαβιανος Νικόλαος
Φουστερη Ηλίου (Έλλη)
Αργυρός Γεώργιος
Αντιμισάρης Αριστόδημος
Αντωνόπουλος Δημήτρης
Παναγής Βασίλης
Κανακάρης Στυλιανός

Για την εξελεγκτική επιτροπή:

Διαμαντοπουλος Ιωάννης

Μαρασογλου Γιώργος

Πρέκα Μαργαρίτα

«Τις επόμενες ημέρες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας θα συνεδριάσει προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα. Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της ομάδας για την παρουσία και την στήριξη τους! Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε της προσπάθειά μας ώστε η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης να εκπροσωπήσει το νησί μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε αυτήν την δεύτερη χρονιά της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών καθώς επίσης τα αναπτυξιακά τμήματα που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση και το Προσωπικό του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ για την παραχώρηση του χώρου και τις διευκολύνσεις που προσέφεραν στην ομάδα μας, όπως επίσης και τον δικηγόρο κ. Γαβρίλη Ελευθέριο καθώς και τους Φύτρο Δημήτριο και Μάμμο Θεόδωρο που ήταν μέλη της εφορευτικής επιτροπής».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.