Τα… αγκάθια στον σχεδιασμό του Άρη τη νέα σεζόν

Ο Μάιος αναμένεται «καυτός» για τον Άρη, καθώς περιμένει δύο αποφάσεις και το τέλος των play offs.

Ο Άρης φέτος έκανε μια εντυπωσιακή χρονιά και ετοιμάζεται να την ολοκληρώσει με την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αλλά και της δεύτερης θέσης. Κι ενώ οι «κίτρινοι» ήδη ξεκίνησαν έναν σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, υπάρχουν κάποια… αγκάθια που τους εμποδίζουν.

Το πρώτο ζήτημα που περιμένουν στον Άρη να λυθεί, ιδανικά χωρίς συνέπειες, είναι αυτό του Ντουρμισάι στο CAS. Έως το τέλος Μαΐου αναμένεται να υπάρξει οριστική απόφαση για το θέμα, με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει να μην είναι θετικές για τους «κίτρινους». Δηλαδή είναι ορατός ο κίνδυνος τιμωρίας, που μεταφράζεται σε απαγόρευση μεταγραφών.

Ωστόσο, στην ΠΑΕ υπάρχει αισιοδοξία, ότι δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τις μεταγραφές, τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον Ιανουάριο του 2022.

Μια δεύτερη υπόθεση που περιμένουν στον Άρη είναι αυτή της πλαστογραφίας του Λάσκοφ. Η εισήγηση για επιβολή ποινής αφαίρεσης 6 βαθμών και πρόστιμο 50.000 ευρώ έχει διαρρεύσει εδώ και μέρες, ωστόσο όλοι αναμένουν την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Οι «κίτρινοι» υποστηρίζουν ότι μπορούν να αποδείξουν την αθωότητά τους και θεωρούν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Ως το τέλος Μαΐου αναμένεται και οι δυο υποθέσεις να έχουν ξεκαθαρίσει, με τον Άρη να μπορέσει στη συνέχεια να κάνει τον σχεδιασμό του. Εξάλλου, εκκρεμεί ακόμα το αν θα παραμείνει στο τιμόνι ο Άκης Μάντζιος, αν και όλοι στην ομάδα έχουν εντυπωσιαστεί με το έργο του. Ωστόσο, τα δεδομένα που θα αντιμετωπίσει η ομάδα τη νέα σεζόν, θα κρίνουν και το πώς θα πορευτεί στον αγωνιστικό τομέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.