Ταξίδι με Jet ski στα νησιά των Κυκλάδων

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Το Jet Tour Greece είναι ένα πρωτότυπο project για τα Ελληνικά δεδομένα που συνδυάζει, θάλασσα, ξηρά, Jet Ski, οχήματα που έχουν κατασκευαστεί στην Ελλάδα και εντυπωσιακές εικόνες από νησιά.

Ο δημοσιογράφος ειδικού τύπου Βασίλης Σαρημπαλίδης, αναζητά καινούργια θέματα σε Ελληνικά νησιά τα οποία επισκέπτεται με Jet ski.

Ξεκινά από την Ανάβυσσο και ακολουθεί τη διαδρομή, Σύρος, Μύκονος, Νάξος, Αμοργός και Σαντορίνη. Σε αυτούς τους πέντε προορισμούς και μαζί με την ομάδα του καταγράφει όσα βιώνει με πολύ κέφι και τα παρουσιάζει με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΡΗΜΠΑΛΙΔΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΡΗΜΠΑΛΙΔΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥΤο Jet Tour Greece είναι ένα πρωτότυπο project για τα Ελληνικά δεδομένα που συνδυάζει, θάλασσα, ξηρά, Jet Ski, οχήματα που έχουν κατασκευαστεί στην Ελλάδα και εντυπωσιακές εικόνες από νησιά. Ο Βασίλης Σαρημπαλίδης αναζητά καινούργια θέματα σε Ελληνικά νησιά τα οποία επισκέπτεται με Jet ski. Ξεκινά από την Ανάβυσσο και ακολουθεί τη διαδρομή, Σύρος, Μύκονος, Νάξος, Αμοργός και Σαντορίνη. Σε αυτούς τους πέντε προορισμούς και μαζί με την ομάδα του καταγράφει όσα βιώνει με πολύ κέφι και τα παρουσιάζει με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 2. August 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*