«Ταξίδι ιστορίας στα Κυκλαδονήσια των νεότερων χρόνων» την Παρασκευή στη Σαντορίνη

Μέσα από το ταξίδι στην ιστορία ο πρώην Βουλευτής και Φιλόλογος κ.Νίκος Λεβογιάννης ξετυλίγει το κουβάρι 200 ετών της ιστορίας της Νάξου.

Ταξίδεψε στο χρόνο και χάρισε στους Ναξιώτες ένα πολύτιμο εργαλείο. Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Ταξίδι της Ιστορίας στα Κυκλαδονήσια των νεότερων χρόνων» που θα γίνει στην Σαντορίνη, μιλά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο.

«Η έρευνα και η έκδοση αυτού του έργου κράτησαν συνολικά 20 χρόνια (1997-2017), το ταξίδι όμως στην ιστορία της Νάξου, ξεκίνησε από τότε που ένιωσα τον εαυτό μου. Η συστηματική διερεύνηση της νεότερης ιστορίας, ξεκίνησε όταν «μπήκα» στην πολιτική, γιατί τότε συναπαντήθηκα μέσα από τη βιβλιοθήκη και τα αρχεία της Βουλής, με τους Ναξιώτες πολιτικούς από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους, μελέτησα τη δράση τους και τα έργα τους» αναφέρει ο πρώην υφυπουργός Παιδείας.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΝΙΚΟΣ ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ- ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ- ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣΜέσα από το ταξίδι στην ιστορία ο πρώην Βουλευτής και Φιλόλογος κ.Νίκος Λεβογιάννης ξετυλίγει το κουβάρι 200 ετών της ιστορίας της Νάξου. Ταξίδεψε στο χρόνο και χάρισε στους Ναξιώτες ένα πολύτιμο εργαλείο. Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Ταξίδι της Ιστορίας στα Κυκλαδονήσια των νεότερων χρόνων» που θα γίνει στην Σαντορίνη, μιλά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο. «Η έρευνα και η έκδοση αυτού του έργου κράτησαν συνολικά 20 χρόνια (1997-2017), το ταξίδι όμως στην ιστορία της Νάξου, ξεκίνησε από τότε που ένιωσα τον εαυτό μου. Η συστηματική διερεύνηση της νεότερης ιστορίας, ξεκίνησε όταν «μπήκα» στην πολιτική, γιατί τότε συναπαντήθηκα μέσα από τη βιβλιοθήκη και τα αρχεία της Βουλής, με τους Ναξιώτες πολιτικούς από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους, μελέτησα τη δράση τους και τα έργα τους» αναφέρει ο πρώην υφυπουργός Παιδείας.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 20. November 2019

ΝΙΚΟΣ ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ- ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs