Σύρος : 8,1 τόνοι ρούχων για την ανταποδοτική ανακύκλωση

 Η πρώτη αποστολή της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης ρούχων, υποδημάτων και λευκών ειδών, μετά από τη μετάβασή της στη Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Οκτώ (8) τόνοι και εκατό (100) κιλά ρούχα απεστάλησαν στην συνεργαζόμενη εταιρεία RECYCOM, τα οποία θα «επιστρέψουν» με τη μορφή δωροεπιταγών τροφίμων. Οι δωροεπιταγές πρόκειται να διατεθούν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των δύο εκκλησιών της Σύρου στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη στήριξης τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Αξίζει να τονίσουμε ότι σε δεκαπέντε (15) μόλις μήνες, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από τριάντα τέσσερις (34) τόνοι ρούχων. Υπενθυμίζουμε ότι οι κόκκινοι κάδοι Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, οι οποίοι δέχονται καθαρά ρούχα και άλλα συναφή υλικά, κλεισμένα σε σακούλες, είναι τοποθετημένοι σε δύο σημεία του νησιού μας: στην Ερμούπολη (στον δημοτικό χώρο στάθμευσης πλησίον Σκλαβενίτη) και στον Φοίνικα (έμπροσθεν του αγροτικού ιατρείου).

Ευχαριστούμε θερμά την «ΕΡΜΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ» για την πρωτοβουλία της να μεταφέρει δωρεάν το φορτίο ρούχων στην Αθήνα, καθώς και τον Σύλλογο Φορτοεκφορτωτών Σύρου για τη δωρεάν ζύγιση.

Ιδιαίτερα, όμως, ευχαριστούμε όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, που έφεραν το νησί μας στην πρώτη θέση της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης από τον πρώτο κιόλας χρόνο, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειές μας και αποδεικνύοντας τόσο την οικολογική τους συνείδηση όσο και την κοινωνική τους αλληλεγγύη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.