Σύρος: Σε εξέλιξη τα έργα στο γήπεδο του Πάγου

Άλλο ένα έργο προγραμματισμένο και χρηματοδοτημένο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μπήκε στο στάδιο της υλοποίησης. Πρόκειται φυσικά για το γήπεδο του Πάγου.

Τα πρώτα δείγματα της μετάλλαξης από γήπεδο χρωματοσφαίρισης (Paintball) σε γήπεδο ποδοσφαίρου είναι πλέον ορατά. Απομακρύνθηκαν όλες οι υποδομές της προηγούμενης χρήσης και ήδη με την βοήθεια των μηχανημάτων ανακατασκευάζεται ο αγωνιστικός χώρος και δημιουργείται το σύστημα αποστράγγισης του γηπέδου.

Σε λίγους μήνες άλλο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου θα τεθεί στην διάθεση της νεολαίας της Σύρου και θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στο μοναδικό ποδοσφαιρικό γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων.  Αυτό βέβαια δεν πρέπει να χαλαρώσει τις προσπάθειες επαναλειτουργίας του γηπέδου της Άνω Σύρου αφού οι ανάγκες των τμημάτων των ομάδων και με δύο γήπεδα δεν θα εξυπηρετούνται ικανοποιητικά.

Τα θετικά στη νέα αθλητική εγκατάσταση είναι η κατασκευή εξέδρας φιλοξενίας φιλάθλων και η τοποθέτηση  6 (έξι) πυλώνων ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου με προβολείς LED που θα καταστήσουν το χώρο πλήρως λειτουργικό για τη διεξαγωγή νυχτερινών αγώνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.