ΣΥΝΟΛΟ / ENSEMBLE : Ερευνητικό θεατρικό εργαστήρι για παιδιά και εφήβους στη Νάξο

Ένα εβδομαδιαίο θεατρικό σεμινάριο που απευθύνεται σε εφήβους, έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβρη και έχει ήδη πραγματοποιηθεί στην Αμοργό, τα Κουφονήσια, τη Σχοινούσα και τη Δονούσα με επόμενο σταθμό τη Νάξο.

Όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και μέλος της ομάδας Nomades Artcore κ. Γιάννης Σιούτης στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις», οι συναντήσεις που βασίζονται στον θεατρικό αυτοσχεδιασμό και τα ομαδικά παιχνίδια, δίνουν χώρο στη συνεργασία, την εμπιστοσύνη και εμπνέουν τα παιδιά να εκφραστούν πάνω στην έννοια του συνόλου, της ομάδας, της μονάδας και του αποκλεισμού.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΣΙΟΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ NOMADES ARTCORE, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ

ΣΙΟΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ NOMADES ARTCORE, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣΈνα εβδομαδιαίο θεατρικό σεμινάριο που απευθύνεται σε εφήβους, έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβρη και έχει ήδη πραγματοποιηθεί στην Αμοργό, τα Κουφονήσια, τη Σχοινούσα και τη Δονούσα με επόμενο σταθμό τη Νάξο. Όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και μέλος της ομάδας nomades artcore κ. Γιάννης Σιούτης στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις», οι συναντήσεις που βασίζονται στον θεατρικό αυτοσχεδιασμό και τα ομαδικά παιχνίδια, δίνουν χώρο στη συνεργασία, την εμπιστοσύνη και εμπνέουν τα παιδιά να εκφραστούν πάνω στην έννοια του συνόλου, της ομάδας, της μονάδας και του αποκλεισμού.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 12. November 2019

ΣΙΟΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ NOMADES ARTCORE, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.