Συνεχίζονται τα σεμινάρια του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για τους επαγγελματίες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά εργαστήρια που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων με θέμα «Stress management – Διαχείριση εργασιακού στρες, χρόνου και ενέργειας» στα νησιά Σύρο και Πάρο, με τη συμμετοχή επαγγελματιών από διάφορους κλάδους.

Στόχος κάθε διήμερου εργαστηρίου ήταν καταρχάς να οριστεί η έννοια του άγχους και ο ρόλος του στην προσωπική και εργασιακή ζωή, καθώς και να αναλυθούν οι βασικές τεχνικές που συμβάλλουν στην αποτελεσματική διαχείρισή του.

Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος, τέτοια σεμινάρια θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται καθώς η ανταπόκριση των επαγγελματιών είναι μεγάλη.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝΜε επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά εργαστήρια που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων με θέμα «Stress management – Διαχείριση εργασιακού στρες, χρόνου και ενέργειας» στα νησιά Σύρο και Πάρο, με τη συμμετοχή επαγγελματιών από διάφορους κλάδους. Στόχος κάθε διήμερου εργαστηρίου ήταν καταρχάς να οριστεί η έννοια του άγχους και ο ρόλος του στην προσωπική και εργασιακή ζωή, καθώς και να αναλυθούν οι βασικές τεχνικές που συμβάλλουν στην αποτελεσματική διαχείρισή του. Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος, τέτοια σεμινάρια θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται καθώς η ανταπόκριση των επαγγελματιών είναι μεγάλη.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 14. Februar 2019

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.