«Συνεργάτες δύο ταχυτήτων και απόλυτο κουμάντο ο εξής ένας…»

«Απαξίωση για τους συνεργάτες του» καταλογίζει η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης,  «Η Σύρος που Αξίζουμε», στον Δήμαρχο Σύρου -Ερμούπολης Νίκο Λειβαδάρα, καθώς όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του «κανέναν από τη Δημοτική ομάδα του δεν θεωρεί ικανό να αναλάβει τη θέση του παραιτηθέντα Αντιδημάρχου καθαριότητας», αφού «κρίνει έναν και μόνο έναν ως ικανό για να διαχειριστεί, όπως λέει για ένα μήνα, την εξαιρετικά δύσκολη (?) θέση του Αντιδημάρχου καθαριότητας» και αυτός ο ένας είναι ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Μηνάς Αληφραγκής που αναλαμβάνει διπλά καθήκοντα Αντιδημάρχου, Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθαριότητας μαζί .

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση του συνδυασμού « Η Σύρος που Αξίζουμε» εδώ :

Τις τελευταίες ημέρες, βγαίνοντας ο Δήμαρχος από το κλουβί της ανυπαρξίας, μας εκπλήσσει δυστυχώς αρνητικά.

Θέλοντας να αποδείξει τις ηγεμονικές του ικανότητες, απαξιώνει τους συνεργάτες του, αφού κανέναν από τη Δημοτική ομάδα του δεν θεωρεί ικανό να αναλάβει τη θέση του παραιτηθέντα Αντιδημάρχου καθαριότητας.

Κρίνει έναν και μόνο έναν ως ικανό για να διαχειριστεί, όπως λέει για ένα μήνα, την εξαιρετικά δύσκολη (?) θέση του Αντιδημάρχου καθαριότητας.

Κατατάσσει τους συνεργάτες του σε δύο ομάδες. Μία του ενός ατόμου, που θεωρεί εξαιρετικά ικανό, και τους λοιπούς στην ομάδα της απαξίωσης και ανικανότητας. Τελικά ποιος διοικεί αυτό το Δήμο, ο κ. Λειβαδάρας ή κάποιος άλλος;

Και αν κύριε Δήμαρχε δεν ήθελε κανείς να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση (αν και οι δημότες σας επέλεξαν όλους και σας θεώρησαν ικανούς για τη διοίκηση του Δήμου), καλά θα κάνατε να αναλαμβάνατε εσείς για το χρονικό διάστημα του ενός μήνα, μέχρι να σας συμβουλεύσουν ποιόν να τοποθετήσετε, όπως άλλωστε προέβλεπε η 190/2019 απόφασή σας για τον ορισμό των Αντιδημάρχων («…Β. Οι ανωτέρω μεταβιβαζόμενες αρμοδιότητες στους Αντιδημάρχους, σε περίπτωση που απουσιάζουν ή κωλύονται, ασκούνται από τον ίδιο το Δήμαρχο»).

Αν εσείς, κύριε Δήμαρχε, θεωρείτε τους συνεργάτες σας δύο ταχυτήτων, σκεφτείτε πώς σας θεωρούν πλέον οι δημότες που σας εμπιστεύτηκαν.

Η ανυπαρξία σας συνοδεύεται από ένδεια σωστής διοίκησης και αντιμετώπισης κρίσεων.

Δεν εμπιστεύεστε τους συνεργάτες που εσείς επιλέξατε και οι δημότες της Σύρου εξέλεξαν!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs