Συνάντηση Δημάρχου Σύρου- Ερμούπολης με την Υφυπουργό Υγείας

Την Υφυπουργό Υγείας κα Ζωή Ράπτη υποδέχθηκε την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νικόλαος Λειβαδάρας, παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππου Φόρτωμα και του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου κ. Μιχάλη Ζουλουφού, στο πλαίσιο προγραμματισμένων συναντήσεων με τοπικούς φορείς.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στην πορεία της πανδημίας και στην εξέλιξη των εμβολιασμών στο νησί μας. Μάλιστα ο κ. Δήμαρχος εισηγήθηκε την επίσπευση των εμβολιασμών, καθώς η Σύρος έχει τη δυνατότητα να διενεργεί τουλάχιστον 250 εμβολιασμούς την ημέρα, δεδομένου ότι διαθέτει το απαιτούμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και εμβολιαστικά κέντρα. Όπως επεσήμανε ο κ. Λειβαδάρας, ζητούμενο είναι το νησί μας να θωρακιστεί στον μεγαλύτερο βαθμό κατά τη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο όραμα της Διοίκησης του Νοσοκομείου για την ανέγερση νέου Νοσοκομείου και την ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών του προς τους πολίτες, λόγω των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών στον τομέα της υγείας στο Νομό.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με αμοιβαίες διαβεβαιώσεις για στενή συνεργασία, στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.