Συγκινεί ο ιατρός Γ. Μανωλάς που πήγε στον πάγκο του αγώνα που είχε οριστεί… λίγες ώρες αφότου έχασε τον πατέρα του

Ο γιατρός Γιαννούλης Μανωλάς,  λίγες ώρες μετά την είδηση του χαμού του πατέρα του Μανώλη Μανωλά, επίσης ιατρού, και παρά το πένθος του,  βρέθηκε στη θέση του – στο παιχνίδι βόλεϊ του Πανναξιακού με τη Θέτιδα στο νησί για την Α1 βόλεϊ γυναικών-  καθώς σε διαφορετική περίπτωση και σύμφωνα με την προκήρυξη εάν απουσιάσει ο γιατρός είναι ευθύνη του σωματείου και υπάρχει μηδενισμός. Άλλος γιατρός δεν υπήρχε να τον αντικαταστήσει…  έτσι βρέθηκε στην ώρα του στο πόστο που ορίζει η προκήρυξη και ο αγώνας έγινε κανονικά.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ  και η Ε.Ο.ΠΕ. αποχαιρετούν τον Μανώλη Μανωλά, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στον Γιαννούλη Μανωλά και στην οικογένειά του και τον απεριόριστο σεβασμό προς το πρόσωπό του.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ για τον γιατρό

Ο Πανναξιακός αποχαιρετά τον γιατρό Μανώλη Μανωλά

Το καθήκον. Το λειτούργημα. Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι να το λες και πόσο δύσκολο είναι να το εκτελείς…

Ο γιατρός Γιαννούλης Μανωλάς είχε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου «υπηρεσία» στο ΔΑΚ Νάξου και να βρίσκεται στο κλειστό γυμναστήριο για τον αγώνα του Πανναξιακού ΑΟΝ με την Θέτιδα Βούλας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League Γυναικών.

Ήταν εκεί ως γιατρός του Αγώνα. Και εκτέλεσε το καθήκον του. Γιατί αυτό απαιτεί το λειτούργημα του γιατρού.

Όμως, ο άνθρωπος Γιαννούλης Μανωλάς ήταν αλλού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Και ήταν… αλλού γιατί λίγη ώρα νωρίτερα, είχε χάσει τον πατέρα του, τον επίσης γιατρό Μανώλη Μανωλά…

Και δυστυχώς δεν υπήρχε κάποιος να τον αντικαταστήσει. Η Διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ ενημερώθηκε άμεσα για την τραγική αυτή είδηση. Ζήτησε την αντικατάσταση του γιατρού, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό.

“Δυστυχώς” με το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο η παρουσία γιατρού είναι απαραίτητη.

Και ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Γιαννούλης Μανωλάς απέδειξε γιατί είναι αγαπητός σε όλους μας, στη μικρή μας κοινωνία και κουβαλάει επάξια τη βαριά κληρονομία της οικογένειάς του.
Έσφιξε τα δόντια… Και έμεινε στο γήπεδο. Μέχρι να τελειώσει ο αγώνας. Με δάκρυα στα μάτια… Με το κινητό να χτυπάει συνέχεια για τα συλλυπητήρια…

Εμείς ως διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ ζητάμε συγνώμη, τον ευχαριστούμε και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον ίδιο και την οικογένειά του.
Ευχαριστούμε τον γιατρό που είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος αλλά δεν ξεχνάει το λειτούργημά του.

Και δεσμευόμαστε ότι θα τον τιμήσουμε όπως του αρμόζει. Γιατί πράξεις και κινήσεις όπως αυτές να «θυσιάζει» την προσωπική του στιγμή για το καθήκον, πρέπει να αποτελούν σημείο κατατεθέν για την τοπική μας κοινωνία…

Ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ. για τον δρ. Γιαννούλη Μανωλά

Με αφορμή την ανακοίνωση του Πανναξιακού σχετικά με την στάση του γιατρού της αναμέτρησης του Πανναξιακού με τη Θέτιδα, δρ. Γιαννούλη Μανωλά ο οποίος παρά την απώλεια του πατέρα του λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, βρέθηκε κανονικά στο πόστο του για να μη μηδενιστεί το γηπεδούχο σωματείο, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εκφράζει τα συλλυπητήριά της στον δρ. Μανωλά και τον απεριόριστο σεβασμό προς το πρόσωπό του.

Ο δρ. Γιαννούλης Μανωλάς αποτελεί πρότυπο έμπνευσης και παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Άφησε στην άκρη τον προσωπικό του πόνο για την απώλεια του πατέρα του και έμεινε πιστός στον όρκο του Ιπποκράτη. Έκανε το καθήκον του και τίμησε το σημαντικό ρόλο του γιατρού στους αγώνες βόλεϊ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.