Στ. Πέτσας : φέτος δεν θα κάνουμε Πάσχα στα χωριά και στις Εκκλησίες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας  ανακοίνωσε κατά την ενημέρωση προς τον Τύπο πως φέτος δεν θα κάνουμε Πάσχα στα χωριά και στις Εκκλησίες αλλά  θα κάτσουμε σπίτι .

Είπε χαρακτηριστικά : «φέτος το Πάσχα είναι αλλιώς . Δεν είναι όπως τις προηγούμενες χρονιές». «Φέτος θα κάτσουμε σπίτι, ούτε θα σουβλίσουμε το παραδοσιακό αρνί στις αυλές. Έχουμε χρόνια για να γιορτάσουμε», και πρόσθεσε: « Η Ιερά Σύνοδος είναι σε επικοινωνία με την κυβέρνηση. Εξετάζουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα να γίνουν οι λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών».

Σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό υποστήριξε πως «δεν εξετάζουμε περισσότερα περιοριστικά μέτρα. Είναι ήδη συγκινητική η τήρησή τους από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Οι παραβάτες θα συνεχίσουν να εντοπίζονται»

Και πρόσθεσε, «Η αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού γίνεται σε δύο επίπεδα, το κοινοτικό και το εθνικό. Πλέον η χώρα αντιμετωπίζεται ισότιμα εντός της ΕΕ και όχι ως μαύρο πρόβατο».

 Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με ενδεχόμενη μείωση των μισθών στο Δημόσιο, ο κ.Πέτσας ξεκαθάρισε πως «δεν εξετάζεται αυτή τη στιγμή ενδεχόμενο περικοπής μισθών στο Δημόσιο».

Για τις έξι κατηγορίες των επιστημόνων, ο κ. Πέτσας είπε ότι εκτός του voucher των 600 ευρώ για τον Απρίλιο κι αν η κρίση συνεχιστεί, από τον Μάιο και μετά θα λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 800 ευρώ.

Για τις ΜΕΘ και το υγειονομικό υλικό προς την Ελλάδα ο κ. Πέτσας ανέφερε πως «Τις επόμενες ημέρες αναμένονται τουλάχιστον άλλες 3 πτήσεις από τους δωρητές υγειονομικού υλικού προς την Ελλάδα. Τα μέτρα που πήραμε είναι αυτά που σήμερα μας αγοράζουν χρόνο. Πλέον στα νοσοκομεία μας διαθέτουμε 870 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε τις ΜΕΘ, φροντίζοντας για τον εξοπλισμό τους και για το ανθρώπινο δυναμικό που αυτές απαιτούν» .

«Διεξάγεται ένας παγκόσμιος πόλεμος για την προμήθεια υγειονομικού υλικού. Δεν υπάρχει επαρκής παραγωγή. Εμείς επειδή κινηθήκαμε νωρίς εξασφαλίσαμε σημαντικές ποσότητες» και πρόσθεσε πως τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί αγοράζουν χρόνο, για να αντέξει το σύστημα υγείας και για την προμήθεια περισσότερου υλικού, ώστε όλοι όσοι το χρειάζονται να το έχουν.

Επιπλέον ο κ. Πέτσας ανέφερε πως «μετά τη διακοπή των πτήσεων προς και από χώρες υψηλού κινδύνου, διευκρινίστηκε ότι δεν θα γίνει γενικός επαναπατρισμός Ελλήνων, γιατί πρώτη μας προτεραιότητα είναι η δημόσια υγεία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs