Στο νέο Δ.Σ της ομοσπονδίας ξενοδόχων ο Βαγγέλης Κατσαράς -τι δήλωσε

Η ύψιστη σημασία που αποδόθηκε στις φετινές εκλογές για την ανάδειξη των νέων Οργάνων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), καταδεικνύει την έντονη ανάγκη των ξενοδόχων πανελληνίως να εκπροσωπηθούν από ένα μάχιμο διοικητικό συμβούλιο της Π.Ο.Ξ. και να προτάξουν τα δίκαια αιτήματα του κλάδου σε μία από τις δυσκολότερες περιόδους που έχει διανύσει ποτέ ο Ελληνικός Τουρισμός.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, όπως προέκυψε από τις Αρχαιρεσίες της 15ης Οκτωβρίου 2020, συνεδρίασε στις 20 Οκτωβρίου 2020, και συγκροτήθηκε σε Σώμα, ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Τάσιος Γρηγόριος
Α΄Αντιπρόεδρος: Γιαννούλης Εμμανουήλ
Β΄Αντιπρόεδρος: Βασιλικός Ευγένιος
Γ΄Αντιπρόεδρος: Σβύνου Κωνσταντίνα
Γενικός Γραμματέας: Τσακαλάκης Μανώλης
Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Χατζής Ιωάννης
Ταμίας: Τιμοθεάτος Γεράσιμος
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Καλλίας Άγγελος
Έφορος Διεθνών Σχέσεων: Μαϊστράλη Αντιγόνη
Μέλη: Κατσαράς Ευάγγελος, Μανδρίνος Ανδρέας, Τσιτλακίδης Ηρακλής

Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Γρηγόρης Τάσιος δήλωσε τα εξής:

«Η εμπιστοσύνη των συναδέλφων στο πρόσωπό μου και η δεύτερη συνεχόμενη θητεία στην Προεδρία της ΠΟΞ, με αναβαπτισμένη την εντολή από τη Γενική Συνέλευση και το νέο Δ.Σ , σημαίνουν ένα πράγμα για μένα. Το καθήκον να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη, εκπροσωπώντας με συνέπεια και αποφασιστικότητα τον κλάδο, μέσα στη δυσκολότερη συγκυρία όλων των εποχών για τον ελληνικό τουρισμό.

Οι ξενοδόχοι έχουμε μπροστά μας το δύσκολο στοίχημα της επιβίωσης της γρήγορης ανάκαμψης. Προσδοκούμε πως η κυβέρνηση θα ανταποκριθεί στις προτάσεις μας για τη στήριξη του ελληνικού ξενοδοχείου που το αξίζει και το δικαιούται γιατί πάντα έβαζε πλάτη στις δύσκολες στιγμές για τη χώρα. Το μήνυμά μας σε κάθε περίπτωση είναι σαφές και καθαρό. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε το παρόν και το μέλλον του ελληνικού ξενοδοχείου. Δεν το χρωστάμε μόνον στους εαυτούς μας. Το οφείλουμε στην οικονομία, στην κοινωνία, στην πατρίδα. Ελληνικός τουρισμός δεν υπάρχει χωρίς ελληνικά ξενοδοχεία και ελληνική οικονομία δεν υπάρχει χωρίς ελληνικό τουρισμό».

 

Ο αντιδήμαρχος τουρισμού του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Βαγγέλης Κατσαράς, που εκλέχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου προχώρησε στην παρακάτω δήλωση :

«Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ανακοινώνω την εκλογή μου ως μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), όπως αναδείχθηκε στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη» 

Μέσα σε καιρούς κρίσης και σε πρωτοφανείς συνθήκες για όλους μας, η εκλογή μου αυτή ενισχύει την πεποίθηση μου ότι οι συλλογικές προσπάθειες είναι ικανές να προσπεράσουν κάθε σκόπελο στον τουριστικό κλάδο, ο οποίος συνιστά βασικό πυλώνα στήριξης της οικονομίας και ιδιαίτερα των νησιών μας. Βασικός μου στόχος και προτεραιότητα είναι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και να φέρω σε πέρας με επιτυχία τα καθήκοντα που θα μου ανατεθούν. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.