Στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού Σπάτων ο Σωτήρης Τσιόδρας

Στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού Σπάτων βρέθηκε ο καθηγητής λοιμοξιολογίας και  εκπρόσωπος του υπουργείο Υγείας για τον κορωνοϊό Σωτήρης Τσιόδρας ο οποίος έψαλε καθώς είναι γνώστης της βυζαντινής μουσικής και ιεροψάλτης. Η εκκλησία άδεια από κόσμο, ενώ την θεία λειτουργία τέλεσε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος.

 

«Ο Σωτήρης Τσιόδρας, λαμπρός ειδικός στον τομέα των λοιμώξεων και αναγνωρισμένος σε όλον τον κόσμο, ανακαλύφθηκε από τους Έλληνες κατά τη διάρκεια αυτής υγειονομικής της κρίσης. Σήμερα είναι η καθημερινή φωνή ενημέρωσης σχετικά με τον ιό», γράφει στην εισαγωγή της η γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

Τι γράφει η εφημερίδα

«Είναι 6 μ.μ., χτυπά το κουδούνι για όλες τις εκπομπές της δημόσιας και ιδιωτικής τηλεόρασης. Είναι η ώρα για την ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας σχετικά με την εξέλιξη του COVID-19, που πλήττει τη χώρα. Αυτή είναι η στιγμή, κατά την οποία οι Έλληνες σταματούν όλες τις δραστηριότητες ή τις τηλεφωνικές συνομιλίες, για να παρακολουθήσουν ευλαβικά τα λίγα λεπτά της ενημέρωσης. Ένα σπάνιο φαινόμενο σε μια χώρα όπου ο δημόσιος λόγος μετά βίας προσελκύει την προσοχή και είναι αξιόπιστος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.