Στη ΜΕΘ του 251 με κορωνοϊό νοσηλεύεται ο Φίλιππος Φόρτωμας

Στην εντατική του 251 στρατιωτικού νοσοκομείου της Αεροπορίας νοσηλεύεται ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας, μετά την επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία του, καθώς νοσεί από κορωνοϊό. Ο βουλευτής είχε γνωστοποιήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο  facebook  ότι νόσησε από κορωνοϊό   λίγο πριν τα Χριστούγεννα με ήπια συμπτώματα.

Ωστόσο, ο  βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ παρουσίασε χαμηλό οξυγόνο και οι θεράποντες ιατροί έκρινα ότι πρέπει να διασωληνωθεί. Η  κατάσταση της υγείας του θεωρείται σταθερή.  Ο κ. Φόρτωμας έχει εμβολιασθεί με Astra Zeneca δύο φορές και προγραμμάτιζε την τρίτη δόση, αλλά τον πρόλαβε ο κορωνοϊός.

 

Την ενημέρωση έκανε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννης Μπούγας, ευχόμενος στον βουλευτή γρήγορη ανάρρωση: «Οι βουλευτές της Κ.Ο της ΝΔ ευχόμαστε στον συνάδελφο βουλευτή Κυκλάδων #Φίλιππο #Φόρτωμα, που νοσηλεύεται με κορονοϊό στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας γρήγορη ανάρρωση. Οι σκέψεις και οι ευχές μας τον συνοδεύουν. Τον περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει υγιής και δυνατός κοντά μας στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα».

 

Γρήγορη ανάρρωση ευχήθηκε η βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ Κατερίνα Μονογιού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs