Στη Γ’ Εθνική Κατηγορία λόγω γηπέδου η Σαντορίνη

Με κάθε επισημότητα επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι ο Α.Σ Σαντορίνης δεν θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Super League κι έτσι θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Στο Δελτίο Τύπου επιρρίπτονται ευθύνες στον Δήμο και προσωπικά στον Δήμαρχο για αθέτηση υποσχέσεων.

Η Σαντορίνη έτσι τη νέα χρονιά θα λάβει μέρος στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, έχοντας ως κύριο στόχο την άνοδο στην Super League 2, ελπίζοντας βέβαια ότι αυτό το διάστημα, θα έχει κατασκευαστεί το γήπεδό της στο νησί.

«Μετά από τις πρόσφατες επαφές που πραγματοποιήθηκαν με τον Δήμαρχο Θήρας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020, διαπιστώνοντας ότι με το γηπεδικό πρόβλημα δεν βρίσκεται έγκαιρη λύση καθώς και ότι η υπόσχεση για οικονομική ενίσχυση για τα «εντός» έδρας παιχνίδια στη Νάξο έμεινε μόνο στα λόγια και για το χειροκρότημα, αποφάσισε η ομάδα μας να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας για την περίοδο 2021-2022, θέτοντας ως μοναδικό της στόχο την Άνοδο.

Ίσως ακούγεται οξύμωρο, όμως η ομάδα της Σαντορίνης έχει φτιαχτεί για να πρωταγωνιστεί. Ας μας διαψεύσει λοιπόν ο κος Δήμαρχος και ας έχει έτοιμο το γήπεδο σε 11 με 13 μήνες, όπως δεσμεύθηκε στην μεταξύ μας συνάντηση.

Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και διευκρινίσεις για το τι έχει συμβεί θα δοθούν από τον κ. Φουστέρη Ευάγγελο, σε συνέντευξή του στο προσεχές διάστημα, ούτως ώστε να γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος του νησιού την πραγματική αλήθεια».

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020

Ανακοίνωση-απάντηση και αιχμές από τον Δήμο Θήρας

Ανακοίνωση εξέδωσε ωστόσο και ο Δήμος Θήρας, αναφορικά με τα όσα έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα με το θέμα της ΠΑΕ Σαντορίνης.

Ο Αντώνης Σιγάλας στέκεται περισσότερο στο πολιτικό σκέλος των όσων έχουν προηγηθεί, χωρίς ωστόσο να βγαίνει κάποια λύση, ουσιαστικά, μέσα από αυτή την αντιπαράθεση.

Η ανακοίνωση του Δήμου Θήρας αναφέρει:

Από νωρίς χθες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίστηκαν, υπό την μορφή ερωτημάτων, πληρωμένες καταχωρήσεις σχετικά με την επικείμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ.

Μάλιστα, εντελώς συμπωματικά, τις καταχωρήσεις αυτές αναπαρήγαγαν στελέχη συγκεκριμένης Δημοτικής Παράταξης.

Ήρθαν να επενδύσουν πολιτικά, χρησιμοποιώντας μια ποδοσφαιρική ομάδα, την οποία ο Δήμος χρηματοδότησε με τα περισσότερα χρήματα από τις υπόλοιπες αθλητικές ομάδες του νησιού.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν από την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού και της Υπουργού Πολιτισμού στο νησί μας.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν από την λειτουργία για πρώτη φορά μιας έκθεσης που θα φέρει στο φως τις απείρου κάλους τοιχογραφίες της προϊστορικής Θήρας.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της πορείας των έργων που περιλαμβάνει το Αναπτυξιακό σχέδιο για το νησί μας.

Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτόν τον κατήφορο της πολιτικής απελπισίας τον οποίον χάραξε, λίγο πριν από ένα σπουδαίο γεγονός, η Αντιπολίτευση του Δήμου.

Είμαστε άυπνοι μέρες τώρα και εργαζόμαστε σκληρά για να πετύχει αυτή η κορυφαία στιγμή για το νησί μας.

Η στιγμή της ανάδειξης της Αρχαίας ιστορίας μας, η στιγμή  που το νησί μας θα πάρει και πάλι τη θέση του στα πανελλήνια και παγκόσμια μέσα ενημέρωσης για να  προβληθεί η προσπάθεια που κάνουν, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι μαζί με μας, να κρατήσουμε καθαρό το νησί και να μην διαταραχτεί η τουριστική περίοδος.

Εμείς αυτά κάνουμε, οι άλλοι κάνουν ερωτήματα με καταχωρήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ας μείνουν σε αυτά, η Δημοτική Αρχή έχει και  με πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί.

Ότι και να κάνουν όμως, όσες καταχωρήσεις κι αν πληρώσουν, δεν θα καταφέρουν να επισκιάσουν αυτά που θα γίνουν στο νησί μας τις επόμενες μέρες.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ  ΣΙΓΑΛΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.