Στην Ιταλία προβάλλεται η Τήνος με δράση του ΕΟΤ

Αφιέρωμα στην Τήνο  από το ιταλικό περιοδικό Ιn Viaggio  περιλαμβάνοντας φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες για το νησί καταγράφοντας την πολυμορφία του τουριστικού του προϊόντος, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου.

Το αφιέρωμα προήλθε ύστερα από πραγματοποίηση δημοσιογραφικού ταξιδιού στο νησί που οργανώθηκε από την υπηρεσία ΕΟΤ Ιταλίας. Το Ιn Viaggio θεωρείται από τα πιο γνωστά ταξιδιωτικά περιοδικά στην Ιταλία. Κυκλοφορεί κάθε μήνα και περιέχει πληροφορίες για διάφορους προορισμούς συμπεριλαμβάνοντας τα αξιόλογα σημεία τους, τα καταλύματα, τη γαστρονομία και την πρόσβαση σε αυτούς.

Η «Μούσα του Αιγαίου» μάγεψε και τους Ιταλούς επαγγελματίες του τουρισμού στο διαδικτυακό workshop «Καλωσήρθατε στην Ελλάδα (Benvenuti in Grecia)» που διοργάνωσε επίσης το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας.

Οι εκπρόσωποι του δήμου είχαν σειρά διαδικτυακών συναντήσεων μέσω του περιπτέρου του νησιού στην έκθεση, όπου ένα εικονικός χαρακτήρας (avatar) μπορούσε να μιλήσει σε πραγματικό χρόνο με φυσικό ήχο με τους επισκέπτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.