Στην αντεπίθεση οι ιδιοκτήτες ακινήτων για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις

Με κοινή πορεία, ατζέντα και δράσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν οι τρεις σύλλογοι βραχυχρόνιων μισθώσεων. Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Δικηγόρος και Ειδικός Σύμβουλος Μισθώσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ιδιοκτητών Ακινήτων κ. Γιώργος Χριστόπουλος, προχωρούν σε μια σειρά από σεμινάρια προς τους ιδιοκτήτες που θέλουν να μάθουν περισσότερα για την βραχυχρόνια μίσθωση.

Ο κ. Χριστόπουλος σημειώνει πως η ” βραχυχρόνια μίσθωση λειτουργεί επικουρικά στον τουρισμό και δεν είμαστε απέναντι στους ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων”.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ , ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΔ. ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ ΠΟΜΙΔΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ , ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΔ. ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ ΠΟΜΙΔΑΜε κοινή πορεία, ατζέντα και δράσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν οι τρεις σύλλογοι βραχυχρόνιων μισθώσεων. Tην ίδια στιγμή, όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Δικηγόρος και Ειδικός Σύμβουλος Μισθώσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ιδιοκτητών Ακινήτων κ. Γιώργος Χριστόπουλος, προχωρούν σε μια σειρά από σεμινάρια προς τους ιδιοκτήτες που θέλουν να μάθουν περισσότερα για την βραχυχρόνια μίσθωση. Ο κ. Χριστόπουλος σημειώνει πως η " βραχυχρόνια μίσθωση λειτουργεί επικουρικά στον τουρισμό και δεν είμαστε απέναντι στους ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων". Φωτογραφία : skai

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 18. März 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.