Σπύρος Νεοφυτίδης: «Απαράδεκτο να είναι οκτώ μήνες κλειστή η SL2 και η FL»

Διακοφώτης: «Football League και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με το νέο έτος...»

Ο αντιπρόεδρος της FIFPRO, Σπύρος Νεοφυτίδης φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στο OPEN» και αναφέρθηκε στην αγωνιστική απραξία της Super League 2 και της Football League.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Νεοφυτίδης επισήμανε:

«Εγώ αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι είναι το λιγότερο απαράδεκτο, να μη χρησιμοποιήσω πιο βαριά λέξη, να είναι οκτώ μήνες κλειστή η Super League 2 και η Football League.

Μιλάμε για έναν αριθμό, πέραν των 800 επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που προσπαθούν να ζήσουν τις οικογένειές τους και κάποιοι δεν είναι άξιοι να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα αυτά. Και εδώ πέρα μπαίνουν πάρα πολλά ερωτήματα. Για ποιους λόγους δεν ξεκινούν τα πρωταθλήματα όπως όφειλαν να ξεκινήσουν;

Στη Super League δηλαδή, ποια η διαφορά; Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Super League ή στη Football League δεν είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές; Δηλαδή αυτοί που εργοδοτούνται σε μια πολύ πιο υψηλή κλίμακα θα μπορούν να εργάζονται αλλά οι  χαμηλόμισθοι στην Ελλάδα δεν έχουν δικαίωμα να εργάζονται; Αυτό είναι τραγελαφικό. Ειδικά αυτό που γίνεται με τους λοιμωξιολόγους και στην Κύπρο και στην Ελλάδα, δεν θα κάνουμε τους ειδικούς γιατί δεν είμαστε ειδικοί.

Αλλά η κοινή λογική το τι λέει, τα αποτελέσματα το τι λένε. Φαίνεται ότι αν είμαστε καλά μέσα σ’ αυτή την εβδομάδα θα έχουμε και μια έρευνα πανευρωπαϊκή από τη FIFPro που αποδεικνύει ότι είναι ελάχιστος έως εξαλειμμένος ο κίνδυνος της μετάδοσης του ιού εντός αγωνιστικού χώρου, σε ανοιχτό χώρο. Είναι παραδεκτό ότι υπάρχει κίνδυνος μέσα σε κλειστούς χώρους όπως είναι τα αποδυτήρια, όπως είναι τα αεροπλάνα ή τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα λεωφορεία, αλλά με τα κατάλληλα μέτρα μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Άρα με ποια  στοιχεία βγαίνουν  έξω και λένε πρέπει να κλείσουν τα πρωταθλήματα αυτά και να σταματήσουν να εξασκούν το επάγγελμά τους τόσοι επαγγελματίες οι οποίοι εξαρτώνται από αυτό το επάγγελμα  και οι οικογένειές τους. Από τη μια, δεν δίνουν οποιαδήποτε δικαιολογία και από την άλλη λένε η Super League μπορεί να αγωνιστεί, αλλά η Super League 2 και η Football league δεν μπορεί να αγωνιστεί».

Διακοφώτης: «Football League και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με το νέο έτος…»

Την άποψη ότι η Football League και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα μπορούν να εκκινήσουν από το νέο έτος, ενώ η Super League 2 ίσως καταφέρει να αρχίσει νωρίτερα, εξέφρασε με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ 100.8» και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., Παναγιώτης Διακοφώτης.

«Περιμένουμε τις εξελίξεις. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει. Το δικό μου πιστεύω είναι, ότι η Football League και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα πάνε για το νέο χρόνο. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Αυτό είναι καθαρά το δικό μου πιστεύω.

Γίνεται μια προσπάθεια προκειμένου να ξεκινήσει πιο άμεσα η Super League 2 όπου υπάρχει μια πραγματική πίεση η οποία ασκείται το τελευταίο διάστημα.

Θα γίνει νέα τηλεδιάσκεψη και μία ακόμα προσπάθεια να πειστούν οι αρμόδιοι, ότι θα πρέπει να ξεκινήσει και αυτό το πρωτάθλημα, γιατί διαφορετικά θα υπάρχει πρόβλημα και για τη Super League. Από εκεί και πέρα έχουν γίνει σκέψεις και για τις δυο κατηγορίες, τη Super League 2 και τη Football League, να τροποποιηθούν οι προκηρύξεις, να καταργηθούν τα play off και τα play out και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα με τις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου που έχει η κάθε κατηγορία.

Δηλαδή 22 οι Super League 2 και 18 η Football League. Περιμένουμε τις εξελίξεις μέχρι το τέλος του μήνα και από εκεί και πέρα θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για να ξέρουν και οι ομάδες».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs