Σπουδαία διάκριση για το Tυροκομείο “Ζωζεφίνος”

Platinum, 1Gold και 2 Silver βραβεία στο “Mediterranean Taste Awards 2020” για το Τυροκομείο Ζωζεφίνος! Την ποιοτικά υπεροχή, την εξαιρετική γεύση αλλά και τα μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τυροκομικών προϊόντων του Τυροκομείου “Ζωζεφίνος” έρχονται κάθε χρόνο να επισφραγίσουν οι συνεχόμενες διακρίσεις σε εγχώριους διαγωνισμούς.
Πιο συγκεκριμένα, το Τυροκομείο ΖΩΖΕΦΙΝΟΣ απέσπασε 4 βραβεία στο “Mediterranean Taste Awards 2020”.
Μεταξύ άλλων και το Συριανό τυρί ΣΑΝ ΜΙΧΑΛΗ (ΠΟΠ), το οποίο απέσπασε το κορυφαία διάκριση με το βραβείο Platinum Κατηγορία Quality.

 

Η αλήθεια είναι ότι μια πλατίνα, μας έλλειπε λέει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 ο Στέφανος Βακόνδιος. Την θέλαμε πολύ και την κερδίσαμε επάξια, προσθέτοντας μια ακόμα κορυφαία διάκριση στο ΣΑΝ ΜΙΧΑΛΗ (ΠΟΠ) .
Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ – ΤΥΡΟΚΟΜΟΣ ΣΥΡΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ – ΤΥΡΟΚΟΜΟΣ ΣΥΡΟΥΣπουδαία διάκριση για το Tυροκομείο "Ζωζεφίνος" Platinum, 1Gold και 2 Silver βραβεία στο “Mediterranean Taste Awards 2020” για το Τυροκομείο Ζωζεφίνος! Την ποιοτικά υπεροχή, την εξαιρετική γεύση αλλά και τα μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τυροκομικών προϊόντων του Τυροκομείου "Ζωζεφίνος" έρχονται κάθε χρόνο να επισφραγίσουν οι συνεχόμενες διακρίσεις σε εγχώριους διαγωνισμούς. Πιο συγκεκριμένα, το Τυροκομείο ΖΩΖΕΦΙΝΟΣ απέσπασε 4 βραβεία στο “Mediterranean Taste Awards 2020”. Μεταξύ άλλων και το συριανό τυρί ΣΑΝ ΜΙΧΑΛΗ (ΠΟΠ), το οποίο απέσπασε το κορυφαία διάκριση με το βραβείο Platinum Κατηγορία Quality. Η αλήθεια είναι ότι μια πλατίνα, μας έλλειπε λέει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 ο Στέφανος Βακόνδιος. Την θέλαμε πολύ και την κερδίσαμε επάξια, προσθέτοντας μια ακόμα κορυφαία διάκριση στο ΣΑΝ ΜΙΧΑΛΗ (ΠΟΠ) .

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 am Mittwoch, 29. Juli 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.