Σκάει «βόμβα» με Κώστα Παπαδόπουλο η Ελλάς Σύρου

Μία ανάσα πριν την ολοκλήρωση της μεγάλης επιστροφής του στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων βρίσκεται ο κόουτς Κώστας Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας της Σύρου Νίκος Ζιάβρας, Άκης Πύργος και Αντώνης Χατζαντώνης, κινούμενοι μεθοδικά και έχοντας ως στόχο να φέρουν την καλύτερη δυνατή λύση στο τιμόνι της Ελλάς, συμφώνησαν σε όλα με τον Κώστα Παπαδόπουλο και αυτό που απομένει ώστε να ολοκληρωθεί το deal, είναι η επισημοποίηση του γεγονότος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος φυσικά δεν είναι άγνωστος στη Σύρο, καθώς έχει περάσει τόσο από την Ελλάς Σύρου, όσο και από ΑΟΣ και Άνω Σύρο πριν αρκετά χρόνια, τότε που το Συριανό ποδόσφαιρο… μεσουρανούσε.

Όσον αφορά το βιογραφικό του, είναι πλούσιο από παραστάσεις σε μεγάλες κατηγορίες, ειδικότερα όταν ο ίδιος βρισκόταν στο πλευρό του Μάκη Κατσαβάκη, όπως ο Ηρακλής, ο Άρης, η Καλαμαριά, η Δόξα Δράμας και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει οδηγήσει ομάδες με σπουδαίες πορείες και στα Εθνικά πρωταθλήματα (Γ Εθνική) όπως οι Κοζάνη, Α.Ε Αμπελοκήπων, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κιλκισιακός, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Εθνικός Γαζώρου και έρχεται στην Σύρο με στόχο την επιστροφή της ομάδας στην Γ Εθνική μετά από πολλά χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.