Σημαντική αύξηση της τουριστικής επισκεψιμότητας της Σύρου

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης προχωρά σε ουσιαστικές κινήσεις για την προβολή του νησιού.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του νησιού κ. Θωμαή Μενδρινού, επεδίωξε συνάντηση τον Ιούλιο του 2018 με την κα Eleni Gage, εκπρόσωπο του περιοδικού «Travel + Leisure Magazine». Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κα Μενδρινού παρουσίασε στην κα Gage το πολιτιστικό πρόγραμμα του 2019, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Σύρου.

Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά περιοδικά στην αμερικανική βιομηχανία ταξιδίων με έδρα τη Νέα Υόρκη. Πρέπει να σημειωθεί ότι έχει μεγάλη απήχηση στο αμερικανικό κοινό και παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Μάλιστα, τα μέρη που έχουν κατά καιρούς προβληθεί στο περιοδικό παρουσίασαν σημαντική αύξηση της τουριστικής τους επισκεψιμότητας.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΘΩΜΑΗ ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΥΡΟΥ

ΘΩΜΑΗ ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΥΡΟΥ Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης προχωρά σε ουσιαστικές κινήσεις για την προβολή του νησιού. Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του νησιού κ. Θωμαή Μενδρινού, επεδίωξε συνάντηση τον Ιούλιο του 2018 με την κα Eleni Gage, εκπρόσωπο του περιοδικού «Travel + Leisure Magazine». Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κα Μενδρινού παρουσίασε στην κα Gage το πολιτιστικό πρόγραμμα του 2019, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Σύρου. Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά περιοδικά στην αμερικανική βιομηχανία ταξιδίων με έδρα τη Νέα Υόρκη. Πρέπει να σημειωθεί ότι έχει μεγάλη απήχηση στο αμερικανικό κοινό και παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Μάλιστα, τα μέρη που έχουν κατά καιρούς προβληθεί στο περιοδικό παρουσίασαν σημαντική αύξηση της τουριστικής τους επισκεψιμότητας.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 6. Februar 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top