Σε εξέλιξη πρόγραμμα για τις Natura των Δυτικών Κυκλάδων

Με σκοπό να εφαρμοστούν οι διατάξεις των νόμων για τη θεσμοθέτηση των προστατευόμενων περιοχών της χώρας, υλοποιείται από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας το έργο «Εκπόνηση Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών (ΕΠΜ), Σύνταξη Προεδρικών Διαταγμάτων Προστασίας και Σχεδίων Διαχείρισης (ΣΔ) για τις Περιοχές του Δικτύου Natura 2000».

Το Έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020 (ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ)» και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, ΕΤΠΑ).

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία «ΥΛΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ» έχει αναλάβει τη μελέτη «Εκπόνηση ΕΠΜ και ΣΔ για τις περιοχές Νatura 2000 της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου».

Εκπρόσωπος της εταιρείας για την παρούσα σύμβαση είναι ο κ. Ηλίας Αποστολίδης ο οποίος μιλά στις «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο για τις περιβαλλοντικές μελέτες και τα έργα που θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα δύο με τρία έτη μέσω του προγράμματος.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

Αποστολίδης Ηλίας- Εκπρόσωπος της εταιρείας ΥΛΗ-Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος

Αποστολίδης Ηλίας- Εκπρόσωπος της εταιρείας ΥΛΗ-Διαχείριση και Προστασία ΠεριβάλλοντοςΜε σκοπό να εφαρμοστούν οι διατάξεις των νόμων για τη θεσμοθέτηση των προστατευόμενων περιοχών της χώρας, υλοποιείται από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας το έργο «Εκπόνηση Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών (ΕΠΜ), Σύνταξη Προεδρικών Διαταγμάτων Προστασίας και Σχεδίων Διαχείρισης (ΣΔ) για τις Περιοχές του Δικτύου Natura 2000». Το Έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020 (ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ)» και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, ΕΤΠΑ). Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία «ΥΛΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ» έχει αναλάβει τη μελέτη «Εκπόνηση ΕΠΜ και ΣΔ για τις περιοχές Νatura 2000 της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου». Εκπρόσωπος της εταιρείας για την παρούσα σύμβαση είναι ο κ. Ηλίας Αποστολίδης ο οποίος μιλά στις «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο για τις περιβαλλοντικές μελέτες και τα έργα που θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα δύο με τρία έτη μέσω του προγράμματος.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 9. Dezember 2019

Αποστολίδης Ηλίας- Εκπρόσωπος της εταιρείας ” ΥΛΗ-Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος”

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.