Σε Άνδρο και Μύκονο ο Φίλιππος Φόρτωμας

Την Άνδρο και τη Μύκονο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί με φορείς και κατοίκους του νομού. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκε στην Άνδρο στις 17 και 18 Οκτωβρίου και επισκέφθηκε το Κόρθι και την Χώρα.

Ο κ. Φόρτωμας πραγματοποίησε συνάντηση με την Αντιδήμαρχο Αθηνά Μακρή Κοζανίτου, όπου συζήτησαν τα θέματα που αφορούν το νησί και τις επιπτώσεις που προκάλεσε η πανδημία στην τοπική οικονομία. Πριν την αναχώρηση του από την Άνδρο είχε τη χαρά να συναντήσει στην Ιερά Μονή Παναχράντου, τον Μοναχό Ευδόκιμο, μια εμβληματική προσωπικότητα και πνευματικό της περιοχής, καθώς και τους υπόλοιπους μοναχούς της Ιεράς Μονής που επιτελούν θεάρεστο έργο.

Την Δευτέρα το πρωί, ο κ. Φόρτωμας ταξίδεψε στην Μύκονο και πρώτος σταθμός του ήταν το Δημαρχείο όπου και συναντήθηκε  με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κουκά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα ζητήματα των αντικειμενικών αξιών, του Κτηματολογίου και της εκτός σχεδίου δόμησης καθώς και θέματα που αφορούν την ανάπτυξη, τον τουρισμό και την καθημερινότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.