ΣΕΤΚΕ: ο κίνδυνος της βραχυχρόνιας μίσθωσης στον τουρισμό

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ) «κρούει των κώδωνα του κινδύνου», για τις επιπτώσεις του φαινομένου της «βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων», τόσο στις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων όσο και στο τουριστικό προϊόν της χώρας μας.

Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Πρόεδρος της ΣΕΤΚΕ κ. Παναγιώτης Τοκούζης, έστειλαν επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών και Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης ζητώντας την τροποποίηση του νόμου, ώστε όσοι ασχολούνται με την τουριστική διαμονή να υποχρεούνται να εκδίδουν την απαραίτητη άδεια λειτουργίας και να κάνουν έναρξη στην εφορία.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΤΟΚΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΤΚΕ

ΤΟΚΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΤΚΕ Η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ) «κρούει των κώδωνα του κινδύνου», για τις επιπτώσεις του φαινομένου της «βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων», τόσο στις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων όσο και στο τουριστικό προϊόν της χώρας μας. Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Πρόεδρος της ΣΕΤΚΕ κ. Παναγιώτης Τοκούζης, έστειλαν επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών και Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης ζητώντας την τροποποίηση του νόμου, ώστε όσοι ασχολούνται με την τουριστική διαμονή να υποχρεούνται να εκδίδουν την απαραίτητη άδεια λειτουργίας και να κάνουν έναρξη στην εφορία.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 1. März 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top