Σεμινάριο «Μεγιστοποίηση εσόδων και διαχείριση διανομής» για ξενοδόχους 18-21 Μαρτίου στην Αθήνα

To INΣΕΤΕ φέρνει στην Αθήνα τη Lausanne Hospitality Consulting και διοργανώνει 18 – 21 Μαρτίου σεμινάριο με τίτλο«Maximizing Revenue & Managing Distribution»

 

Το ΙΝΣΕΤΕ, φέρνει στην Ελλάδα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, τη Lausanne Hospitality Consulting, του κορυφαίου ελβετικού εκπαιδευτικού ιδρύματος Ecole hôtelière Lausanne.

 

25 επαγγελματίες στον τομέα των πωλήσεων και της διαχείρισης εσόδων ξενοδοχείων, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σεμινάριο με τίτλο «Μεγιστοποίηση εσόδων και διαχείριση διανομής» (Maximizing Revenue & Managing Distribution), που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου, 2019. Στο εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο θα αναλυθούν θέματα όπως οι στρατηγικές τιμολόγησης και διανομής, τεχνικές αύξησης εσόδων, διάγνωση χαμένων ευκαιριών πώλησης, κ.α.

 

Το ΙΝΣΕΤΕ, συνεχίζοντας την εκπαιδευτική του δράση, καλύπτει μεγάλο μέρος του κόστους συμμετοχής, δίνοντας στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση με συμβολικά κόστη συμμετοχής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις πατήστε εδώ.

 

Σχετικά με την Lausanne Hospitality Consulting

 

Η Lausanne Hospitality Consulting είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση και συμβουλευτική στελεχών, με γραφεία στη Λωζάνη και το Πεκίνο.

 

Σχετικά με το Ecole hôtelière de Lausanne

 

Το Ecole hôtelière de Lausanne προσφέρει πρωτοποριακή εκπαίδευση προετοιμάζοντας τους φοιτητές του για μία διεθνή καριέρα στο χώρο της φιλοξενίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.