Ρούλα Κουσκουρή : Η φροντίδα των γυναικών στους «φρουρούς» του Έβρου

Η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή μιλά στις “Αποχρώσεις” για την εμπειρία της στις Καστανιές Έβρου, όπως αποτυπώθηκε μέσα από τη δημοσιογραφική της αποστολή.

Μας μιλά για την αποτελεσματικότητα και ψυχή των Ελληνικών αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεών μας, που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα συρματοπλέγματα και τους μετανάστες δίνοντας μάχη καθημερινά για να φυλάξουν τα σύνορά μας.

Συνάντησε τις Ακρίτισσες του Έβρου που στηρίζουν έμπρακτα τους «φρουρούς» των συνόρων, ετοιμάζοντας παραδοσιακά προϊόντα σε καθημερινή βάση για να τους φροντίσουν.

Οι γυναίκες αυτές που όπως μας λέει διδάσκουν τι σημαίνει δύναμη , γενναιότητα, θέληση , ενότητα, ανθρωπιά.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΡΟΥΛΑ ΚΟΥΣΚΟΥΡΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΡΟΥΛΑ ΚΟΥΣΚΟΥΡΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣΗ δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή μιλά στις "Αποχρώσεις" για την εμπειρία της στις Καστανιές Έβρου, όπως αποτυπώθηκε μέσα από τη δημοσιογραφική της αποστολή. Μας μιλά για την αποτελεσματικότητα και ψυχή των Ελληνικών αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεών μας, που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα συρματοπλέγματα και τους μετανάστες δίνοντας μάχη καθημερινά για να φυλάξουν τα σύνορά μας. Συνάντησε τις Ακρίτισσες του Έβρου που στηρίζουν έμπρακτα τους «φρουρούς» των συνόρων, ετοιμάζοντας παραδοσιακά προϊόντα σε καθημερινή βάση για να τους φροντίσουν. Οι γυναίκες αυτές που όπως μας λέει διδάσκουν τι σημαίνει δύναμη ,γενναιότητα, θέληση ενότητα, ανθρωπιά.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 9. März 2020

ΡΟΥΛΑ ΚΟΥΣΚΟΥΡΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.