Ρένα Βραίλα-Σακελλάρη: Η Έμφυλη βία σε μέλη του Συλλόγου μας δεν θα μείνει αναπάντητη

Διαστάσεις παίρνει το θέμα του σεξιστικού ρατσιστικού και άκρως υποτιμητικού σχολίου που έγινε σε μέλη του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου. Όπως αναφέρει η πρόεδρος Ρένα Βραΐλα – Σακελλάρη, το σχόλιο σε γνωστή ιστοσελίδα της Άνδρου από αναγνώστη για τα μέλη του συλλόγου δεν μπορεί να μείνει αναπάντητο. Ο σχολιαστής χαρακτηρίζει τις γυναίκες «φραγκόκοτες, μανταμίτσες και στερημένες που ξεσπαθώνουν χορεύοντας με τα μίνια! τους γιατί δεν βρίσκουν άλλο σπορ να ασχοληθούν όπως είχαν  συνηθίσει στα νιάτα τους!. Και καταλήγει με τη λαϊκή ρήση “άνδρα θέλω εγώ το βράδυ και ας μην έχει ο λύχνος λάδι». Όπως καταγγέλλει θα απευθυνθούν και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, καθώς πρόκειται για έμφυλη σεξουαλική παρενόχληση και δεν πρέπει κανείς να σιωπά, όταν εκτυλίσσονται τέτοια φαινόμενα.

 

Συνέντευξη στον Λάμπρο Δεμερτζή

 

Θα ήθελα να μιλήσουμε για αυτό το υποτιμητικό, προσβλητικό, σεξιστικό σχόλιο που γράφτηκε και φυσικά όλοι το καταδικάζουμε.

Έχουμε πραγματικά μηνύματα από όλο τον κόσμο. Το συγκεκριμένο είναι ανώνυμο αλλά το χειρότερο είναι αυτός ο οποίος το δέχτηκε στην ιστοσελίδα και δεν το έσβησε. Γιατί στους όρους γράφει πως οποιοδήποτε προσβλητικό σχόλιο διαγράφεται από τον διαχειριστή. Αυτό δεν το διέγραψε και μάλιστα σε κάποιους που τον πήραν τηλέφωνο είπε ότι δεν το είδε, αλλά θεωρώ ότι λέει ψέματα. Δεν μπορεί να μην το είδε γιατί συνήθως όλα τα ανώνυμα σχόλια ή τα σβήνει ή έχουν σχόλια από κάτω, δεν μπορεί λοιπόν να μην είδε αυτό που ήταν πάρα πολύ άσχημο και αποφασίσαμε να μη το αφήσουμε έτσι. Το δώσαμε στην δημοσιότητα να το μάθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος και πολύ ευγενικά ζητήσαμε να βγει και να ζητήσει συγνώμη. Πράγμα το οποίο δεν το έχει κάνει.

Εσείς από την πλευρά σας έχετε σκεφτεί να απευθυνθείτε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, προκειμένου να εντοπιστεί;

Ναι το έχουμε σκεφτεί και θα κοιτάξουμε να το προχωρήσουμε, απλώς μας έχουν πει ότι έχει μεγάλο κόστος αυτό και πρέπει να συγκεντρώσουμε χρήματα για να το κάνουμε.

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στα τόσα χρόνια του συλλόγου.

Ναι και είναι ένας σύλλογος ο οποίος έχει τεράστια δράση, έχει μεγάλη προσφορά στο νησί και αυτό είναι τόσο κακό απέναντι στον σύλλογο που μόνο από έναν εμπαθή άνθρωπο μπορεί να γραφτεί.

Εσάς πηγαίνει κάπου το μυαλό σας; Μπορεί να σκεφτείτε ποιό αρρωστημένο μυαλό από το νησί μπορεί να είναι ή πιστεύετε ότι δεν έχει να κάνει με το νησί;

Σίγουρα από το νησί είναι, ήταν κάποιος ο οποίος ήταν στην εκδήλωση γιατί ήταν κάτι κοριτσάκια τα οποία φορούσαν μια φουστίτσα μίνι και κάθεται και λέει ότι φοράμε μίνια και βγήκαμε να ξεσαλώσουμε και να εκτονωθούμε, είναι ντροπή αυτά τα πράγματα. Ντροπή.

Ειδικά τώρα που ξέρουμε ότι τη περίοδο αυτή έχουμε τόσες πολλές γυναικοκτονίες, δεν θέλω να το προχωρήσω, αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτό δημιουργεί έμφυλη βία.

Αυτό ακριβώς. Έμφυλη βία, έτσι μπορούμε να το ονομάσουμε και να το πούμε με δύο λέξεις.

Θα ήθελα να μου πείτε δύο λόγια για τις δράσεις του συλλόγου σας.

Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1985 στο νησί και δραστηριοποιείται όλα αυτά τα χρόνια συνεχώς. Οι δράσεις είναι πολλές. Καταρχήν έχουμε ενημερωτικό χαρακτήρα, διοργανώνουμε ομιλίες, σεμινάρια και κατά καιρούς κάνουμε και μαθήματα χειροτεχνίας. Κοπτική, ραπτική, πλέξιμο. Προσφέρουμε φιλανθρωπικό έργο, δίνουμε βοήθεια σε συνανθρώπους μας και κυρίως σε παιδιά που έχουν ανάγκες, συγκεντρώνοντας ρούχα και τρόφιμα τα οποία τα δίνουμε και εντός  αλλά και εκτός Άνδρου, σε πολλά ιδρύματα με τα οποία συνεργαζόμαστε. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομοσπονδίας γυναικών Κυκλάδων. Είναι μια ομοσπονδία η οποία ξεκίνησε το 2014 και ανήκουν σε αυτή όλοι οι σύλλογοι γυναικών Κυκλάδων.

Πόσα μέλη είστε στον σύλλογο;

Είναι μεγάλος σύλλογος, ενεργά είναι 150 μέλη.

Απευθυνθήκατε στον κύριο Λοτσάρη για αυτό το θέμα;

Όχι δεν έχουμε απευθυνθεί στον δήμαρχό μας ακόμα.

Μιλήσατε με τον κύριο Μπασιαντή, τον ιδιοκτήτη του site;

Εμείς προσωπικά δεν μιλήσαμε και δεν θέλουμε να μιλήσουμε προς το παρόν.

Φαντάζομαι είναι κάτι που έχει δημιουργήσει γενικότερα σάλο στην Άνδρο.

Ναι, αλλά είναι αυτό που θέλαμε. Να το μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι και γυναίκες και άνδρες για να καταλάβουν με τί έχουν να κάνουν γιατί περισσότερη παραπληροφόρηση προσφέρει παρά αληθινές ειδήσεις.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs