Ράβουν κουστούμια οι υποψήφιοι της ΝΔ για τις Κυκλάδες

Σε αναβρασμό βρίσκονται τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες, μετά τα σενάρια αι τις φήμες για κάλπες το Φθινόπωρο. Τα “μπανια του λαού”¨θα βρυν τους υποψηφίους να τρέχουν από νησί σε νησί προκειμένου να κερδίσουν έδαφος, εφόσον επιβεβαιωθεί το σενάριο για κάλπες στις 2 Οκτωβρίου.

 

Για τις έξι θέσεις υποψηφίων του νομού Κυκλάδων, με την πάροδο του χρόνου τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν για το “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο.

Όπως έχει γραφτεί ξανά σε προηγούμενα δημοσιεύματα, οι τρεις εν ενεργεία βουλευτές του νομού έχουν την πρόθεση να είναι ξανά υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές. Επομένως, οι Γιάννης ΒρούτσηςΚατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας θα βρίσκονται εκ νέου στο ψηφοδέλτιο επιχειρώντας να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των Κυκλαδιτών για μία ακόμη βουλευτική θητεία.

Το τέταρτο από τα έξι πρόσωπα που έχει εξασφαλίσει πρόωρα μια θέση υποψηφιότητας στις Κυκλάδες είναι η πρώην Γενική Γραμματέας Τουρισμού, Βίκυ Λοϊζου, η οποία για πρώτη φορά θα πολιτευθεί σε αυτόν το νομό.

Σοβαρές πιθανότητες συγκεντρώνει η υποψηφιότητα της Δέσποινας Πρίνια η οποία επιθυμεί να συμπεριληφθεί και πάλι στο ψηφοδέλτιο. Αυτό πρόκειται να συμβεί μόνο σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιο άλλο πρόσωπο από την Σύρο, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά στην παρούσα φάση.

Εκφρασμένη είναι η πρόθεση του πολιτευτή από την Σαντορίνη, Μάρκου Καφούρου να είναι ξανά υποψήφιος. Δεδομένης της πολύ καλής παρουσίας του στις προηγούμενες εκλογές, είναι πολύ πιθανό να κερδίσει με τη σειρά του μια θέση στο ψηφοδέλτιο.

Η παραπάνω εξάδα υποψηφίων θα ήταν η πιθανότερη εφόσον οι εθνικές εκλογές προκηρύσσονταν αυτή την περίοδο. Ωστόσο, επειδή η ημερομηνία αλλά και το ημερολογιακό έτος που θα στηθούν οι κάλπες παραμένουν άγνωστα, μπορεί να διαμορφωθούν νέα δεδομένα μέχρι να φτάσουμε στην πραγματική ώρα των εκλογών.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.