Πρώτη πτήση της Kuwait Airways στη Μύκονο

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η πρώτη πτήση της Kuwait Airways στη Μύκονο με θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο του νησιού.
Στο αεροδρόμιο υποδέχθηκαν την πρώτη πτήση, ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, η βουλευτής Κυκλάδων, Κατερίνα Μονογυιού και η εντεταλμένη σύμβουλος τουρισμού του Δήμου, Τόνια Ανδρόνικου.
Σήμερα υποδεχτήκαμε μαζί με την Katerina Monogiou , βουλευτή της ΝΔ και την Tonia Andronikou, εντεταλμένη σύμβουλο Τουρισμού την πρώτη πτήση της Kuwait Airways στο νησί.
Η Kuwait Airways θα πραγματοποιεί δύο πτήσεις την εβδομάδα προς Μύκονο για όλο το διάστημα της τουριστικής περιόδου.
Η απόφαση της διεθνούς αεροπορικής εταιρείας να πραγματοποιεί δύο πτήσεις την εβδομάδα, Δευτέρα και Τετάρτη, στο νησί μας αποτελεί άλλη μία νέα και ισχυρή διεθνή συνεργασία και αναδεικνύει τη δυναμική της Μυκόνου, ως κορυφαίου διεθνούς τουριστικού προορισμού.
Πρόκειται για μια ουσιαστική ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές του νησιού μας, που επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά πως η Μύκονος συνδέει δύο διαφορετικούς κόσμους, γεφυρώνει λαούς και ενώνει πολιτισμούς.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, αλλά και την εταιρεία Fraport Greece HQ για τη θετική τους συνεισφορά στην ευόδωση αυτής της προσπάθειας.
Η δημοτική μας αρχή θα συνεχίσει με επιμονή και μεθοδικότητα την ανάληψη στοχευμένων πρωτοβουλιών με στόχο την ακόμα πιο στενή συνεργασία με διεθνείς προορισμούς“, δήλωσε ο δήμαρχος Μυκόνου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.