Πρώτη προπόνηση με κρούσμα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό

Με ένα δυσάρεστο νέο ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Στα τεστ που έγιναν το πρωί της Δευτέρας υπήρξε ένα κρούσμα κορονοϊού με αποτέλεσμα να τηρηθούν τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Το ίδιο απόγευμα, πάντως, έγινε η πρώτη προπόνηση, που κράτησε μια ώρα. Τον νέο τεχνικό Ιβάν Γιοβάνοβιτς σύστησε στους παίκτες ο Σπύρος Βλάχος και εν συνεχεία ο Σέρβος προπονητής, αφού παρουσίασε τους (παλιούς και νέους) άμεσους συνεργάτες τους έκανε την ακόλουθη ομιλία.

«Εύχομαι να είστε καλά, πάνω απ’ όλα υγιείς και να έχουμε μια καλή χρονιά. Καταρχήν να σας ενημερώσω για το πρόγραμμα. 18 Ιουλίου με 1η Αυγούστου θα πάμε στην Ολλανδία. Οι πρώτες δύο προπονήσεις εδώ θα γίνουν με μπάλα και θα ακολουθήσουν Τετάρτη και Πέμπτη τεστ αξιολόγησης και ιατρικά.

Ως την Κυριακή που θα έχετε ρεπό θα γίνουν τρεις ακόμη προπονήσεις, μια πρωί και δύο απόγευμα. Θέλω να σέβεστε τις ώρες προπόνησης και τις ώρες προσέλευσης. Λόγω και του κρούσματος που είχαμε καταλαβαίνετε ότι όταν ξεκινάει μια προετοιμασία είναι σημαντικό να την βγάλουμε ολόκληρη και στο φουλ. Θέλω να έχετε ευθύνη για την κατάστασή σας, γιατί κάθε απώλεια ισοδυναμεί με δύο εβδομάδες απουσίας από το πρόγραμμα. Αν κάποιος αισθανθεί το οτιδήποτε να ενημερώσει άμεσα για να προστατέψει και την ομάδα και τον εαυτό του. Ως την Κυριακή θα είμαστε όλοι μαζί.

Μετά καταλαβαίνετε ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε μαζί προπόνηση πάνω από 30 άτομα. Τα εργομετρικά τεστ είναι πολύ σημαντικά για μένα και οι δύο μέρες που μεσολαβούν είναι προετοιμασία γι’ αυτά και όχι κανονική προετοιμασία. Επομένως απολαύστε τις προπονήσεις αυτές χωρίς ρίσκο και ένταση. Προφυλάξτε τους εαυτούς σας και τους υπόλοιπους από τραυματισμούς, ώστε να δω στα τεστ αυτά που θέλω και να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Καλή τύχη σε όλους, ξεκινάμε…».

Η αγωνιστική περίοδος 2021-22, λοιπόν, ξεκίνησε τη Δευτέρα για τον Παναθηναϊκό. Το απόγευμα έγινε η πρώτη προπόνηση με τον νέο προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του, αποτελούμενο από τους βοηθούς του, Χρήστο Κόντη, Πρέντραγκ Έρακ, Νίκο Κολομπούρδα και τον γυμναστή Δημήτρη Δανιηλίδη.

Η προπόνηση έγινε με την παρουσία 32 ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Η προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής μπάλας κι ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs