Πρόσληψη δικηγόρου και δύο ειδικών συμβούλων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Σε πρόσληψη δικηγόρου με έμμισθη εντολή και δύο ειδικών συμβούλων προχωρεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με αναρτήσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Διαύγεια, γνωστοποίησε ότι προτίθεται να προβεί στην πλήρωση μιας θέσης Δικηγόρου με έμμισθη εντολή – Προϊσταμένου της Δ/νσης Νομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο προσλαμβανόμενος θα παρέχει τις υπηρεσίες του στην Π.Ε. Ρόδου, θα αμείβεται σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 10 του άρθρου 9 του ν.4354/2015 και θα ασφαλίζεται από τον οικείο ασφαλιστικό φορέα σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Αντικείμενο της απασχόλησής του θα είναι η νομική καθοδήγηση των οργάνων και υπηρεσιών της Περιφέρειας με γνωμοδοτήσεις και συμβουλές και η άσκηση καθηκόντων Προϊσταμένου της Νομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας, που κατά τη διάρθρωση του ΟΕΥ λειτουργεί σε επίπεδο Διεύθυνσης.

Οι υποψήφιοι για την προκηρυσσόμενη θέση θα πρέπει μεταξύ άλλων να είναι δικηγόροι παρ΄ Αρείω Πάγω επί μια τουλάχιστον δεκαετία, μέλη των Δικηγορικών Συλλόγων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Επιπλέον γνωστοποίησε την πλήρωση 2 θέσεων ειδικών συμβούλων/συνεργατών, για την υποβοήθηση του έργου των αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως εξής :
– Μία (1) θέση Ειδικού Συμβούλου για την επικουρία του Αντιπεριφερειάρχη αρμοδίου σε θέματα Αθλητισμού για τις ΠΕ Δωδεκανήσου
– Μια (1) θέση Ειδικού Συνεργάτη για την επικουρία του Αντιπεριφερειάρχη αρμοδίου σε θέματα Πολιτισμού για τις ΠΕ Δωδεκανήσου
Η πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τη θητεία της περιφερειακής περιόδου.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.