Πρόεδρος Εργαζόμενων Γενικού Νοσοκομείου Θήρας: περιμένουμε να “ξεπαγώσουν” οι προσλήψεις

in Σαντορίνη/ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Σε «ομηρία» οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, λόγω πολύμηνης αναστολής των υπηρεσιακών μεταβολών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εγκύκλιοι αυτές «παγώνουν» τις προσλήψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, παρά το γεγονός ότι οι προσλήψεις του Γ.Ν.Θ. για τη στελέχωση του Νοσοκομείου με προσωπικό αορίστου χρόνου 158 εργαζομένων είχαν προκηρυχθεί με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ από τον Σεπτέμβριο του 2018 και αναμενόταν να ολοκληρωθούν τον Ιούλιο του 2019.

Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζόμενων Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κ.Νίκος Γκιόλιας, βρίσκονται στον «αέρα» οι εργαζόμενοι των κατηγοριών πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και υποχρεωτικής εκπαίδευσης, καθώς είναι ακόμα με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, οι οποίες είχαν παραταθεί με διάταξη τον Ιούνιο του 2018.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣΣε «ομηρία» οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, λόγω πολύμηνης αναστολής των υπηρεσιακών μεταβολών. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εγκύκλιοι αυτές «παγώνουν» τις προσλήψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, παρά το γεγονός ότι οι προσλήψεις του Γ.Ν.Θ. για τη στελέχωση του Νοσοκομείου με προσωπικό αορίστου χρόνου 158 εργαζομένων είχαν προκηρυχθεί με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ από τον Σεπτέμβριο του 2018 και αναμενόταν να ολοκληρωθούν τον Ιούλιο του 2019. Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζόμενων Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κ.Νίκος Γκιόλιας, βρίσκονται στον «αέρα» οι εργαζόμενοι των κατηγοριών πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και υποχρεωτικής εκπαίδευσης, καθώς είναι ακόμα με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, οι οποίες είχαν παραταθεί με διάταξη τον Ιούνιο του 2018.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 11. Oktober 2019

ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from Σαντορίνη

Go to Top