Πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου την Τετάρτη στη Νάξο

Πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής Επετείου – Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 στη Νάξο
07:30 Οι καμπάνες των Ιερών Ναών θα σημάνουν χαρμόσυνα
10.30 Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πόλεως της Νάξου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλινίκου με την παρουσία του Ιερού Κλήρου, των Αρχών και των πολιτών. Στη Δοξολογία θα παραστούν ο Σημαιοφόρος και οι Παραστάτες του Γενικού Λυκείου Νάξου «Μανώλης Γλέζος».
11:00
? Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Ηρώων της πόλης
? Κατάθεση στεφάνων παρουσία των σημαιοφόρων και παραστατών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τηρουμένης της υπ΄αρ. 52749/289.2006 (ΦΕΚ 1488 Β/2006) υπουργικής απόφασης καθορισμού σειράς προβαδίσματος, από τους κ.κ. Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Έπαρχο Νάξου ως Εκπρόσωπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Πρόεδρο Κοινότητας Νάξου, Διοικητή Λόχου Ανεφοδιασμού Ελικοπτέρων, Διοικητή Ναυτικού Παρατηρητηρίου, Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, Λιμενάρχη Νάξου, Διοικητή Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. Εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης θα καταθέσει στεφάνι εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κυκλάδων. Για τα Σχολεία θα καταθέσουν στεφάνι οι διευθυντές των: Γενικού Λυκείου Νάξου «Μανώλης Γλέζος», 1ου Γυμνασίου Νάξου, 2ου Γυμνασίου Νάξου, ΕΕΕΕΚ Νάξου, 1ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου, 2ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου, 3ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Νάξου.
? Προσκλητήριο Πεσόντων στρατιωτών Ελληνοϊταλικού Πολέμου (1940-1941)
? Σιγή ενός λεπτού και ανάκρουση Εθνικού Ύμνου
? Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από την κα Κούρεντα Αικατερίνη, Φιλόλογο του 1ου Γυμνασίου Νάξου
Τα της Ιεροτελεστίας θα φροντίσει η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, τα της συμμετοχής του Στρατού θα φροντίσει το Φρουραρχείο Νάξου, τα της τάξης το Αστυνομικό Τμήμα και το Λιμεναρχείο Νάξου.
❗️️ Λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του, κατά τον φετινό εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις. 0ι λοιπές εκδηλώσεις θα διεξαχθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων.
Σε όλους τους Ενοριακού Ναούς των Κοινοτήτων της Νάξου, του Κουφονησίου, της Σχοινούσας, της Δονούσας και της Ηρακλειάς θα τελεσθεί Δοξολογία, θα ακολουθήσει Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στα κατά τόπους Μνημεία Ηρώων, στα οποία θα παραστούν μόνο όσοι καταθέσουν στεφάνι, οι Σημαιοφόροι και παραστάτες των σχολικών μονάδων.
Οι κατά τόπους Εφημέριοι των Ιερών Ναών παρακαλούνται να φροντίσουν τα της Ιεροτελεστίας.
Στην Κοινότητα Φιλωτίου η Δοξολογία θα τελεσθεί στις 10:30 π.μ.. Στην Κοινότητα Χαλκείου στις 11:00 π.μ..
Οι εκδηλώσεις θα γίνουν τηρουμένων των ισχυόντων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19 και της υπ΄ αριθμ. Δ1α/γ.π.ΟΙΚ.64450 (ΦΕΚ 4484/Β΄/11-10-2020) «Κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα στο σύνολο της Επικράτειας προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs