Προσοχή από παραπλανητικές πρακτικές τραπεζών εις βάρος οφειλετών συνιστά η Ε.Ε.Κ.Ε.

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Σε πρακτικές οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν παραπλανητικές εις βάρος ανυποψίαστων καταναλωτών προχωράνε για ακόμα μια φορά οι Τράπεζες.

Όπως αναφέρει ο Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Ε.Ε.Κ.Ε.) κ.Παναγιώτης Καλόφωνος, υπερχρεωμένοι οφειλέτες που έχουν αιτηθεί την υπαγωγή τους στον Νόμο Κατσέλη και εκκρεμεί η συζήτηση των αιτήσεών τους, καταγγέλλουν πως λαμβάνουν επιστολές από τις Τράπεζες που τους καλούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και τους ενημερώνουν για τη δυνατότητα να υπαχθούν στη ρύθμιση για την προστασία της κύριας κατοικίας του Ν. 4605/2019 (ηλεκτρονική πλατφόρμα- νομοθετικό πλαίσιο που αντικατέστησε το Νόμο Κατσέλη) «εφόσον κριθούν επιλέξιμοι» ενώ επισημαίνουν ακόμη τη δυνατότητα να επιδοτηθεί η δόση για την προστασία της κατοικίας τους και την οποία θα κληθούν να πληρώσουν, από το Δημόσιο.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΚΑΛΟΦΩΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΑΛΟΦΩΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Σε πρακτικές οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν παραπλανητικές εις βάρος ανυποψίαστων καταναλωτών προχωράνε για ακόμα μια φορά οι Τράπεζες. Όπως αναφέρει ο Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Ε.Ε.Κ.Ε.) κ.Παναγιώτης Καλόφωνος, υπερχρεωμένοι οφειλέτες που έχουν αιτηθεί την υπαγωγή τους στον Νόμο Κατσέλη και εκκρεμεί η συζήτηση των αιτήσεών τους, καταγγέλλουν πως λαμβάνουν επιστολές από τις Τράπεζες που τους καλούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και τους ενημερώνουν για τη δυνατότητα να υπαχθούν στη ρύθμιση για την προστασία της κύριας κατοικίας του Ν. 4605/2019 (ηλεκτρονική πλατφόρμα- νομοθετικό πλαίσιο που αντικατέστησε το Νόμο Κατσέλη) «εφόσον κριθούν επιλέξιμοι» ενώ επισημαίνουν ακόμη τη δυνατότητα να επιδοτηθεί η δόση για την προστασία της κατοικίας τους και την οποία θα κληθούν να πληρώσουν, από το Δημόσιο.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 29. Oktober 2019

ΚΑΛΟΦΩΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top