Προθεσμία έως τη Δευτέρα το βράδυ για την πληρωμή φόρων : δείτε τι πληρώνουμε

Γερά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν οι φορολογούμενοι μέχρι και την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, που λήγει η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ, της δεύτερης δόσης του φόρου εισοδήματος, ενώ οι φορολογούμενοι θα πρέπει να τρέξουν να προλάβουν την προθεσμία για την ρύθμιση των οφειλών έως και 120 δόσεις.

Για τις 120 δόσεις εξετάζεται η παράταση, κάτι που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη.

Συγκεκριμένα :

  • ΕΝΦΙΑ : Οι φορολογούμενοι έως τη Δευτέρα το βράδυ έχουν προθεσμία να πληρώσουν την πρώτη δόση  του ΕΝΦΙΑ. Ο ΕΝΦΙΑ θα πληρωθεί σε πέντε δόσεις με την τελευταία να πρέπει να πληρωθεί στο τέλος Ιανουαρίου 2020. Το ποσό της κάθε δόσης, είναι περίπου 550 εκατ. και καλούνται να πληρώσουν οι περίπου 7,4 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων. Οι μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ φέτος φτάνουν έως και 30%.
  • ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ : Τη Δευτέρα το βράδυ εκπνέει η  δεύτερη από τις τρεις δόσεις του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων. Το ποσό που καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι ανέρχεται σε περίπου 1,1 δισ. ευρώ.
  • ΡΘΥΜΙΣΗ 120 ΔΟΣΕΩΝ : Η προθεσμία για τη ρύθμιση των 12ο δόσεων , για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη φορολογική διοίκηση, εκπνέει στις 30 Σεπτεμβρίου , ενώ υπάρχει πιθανότητα να δοθεί παράταση ενός μήνα. Για να διατηρήσει ένας οφειλέτης τη ρύθμιση των 120 δόσεων θα πρέπει είτε να ρυθμίζει με την πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων είτε να εξοφλεί εμπρόθεσμα τις τρέχουσες φορολογικές οφειλές, όπως είναι ο ΕΝΦΙΑ και ο φόρος εισοδήματος.

Με τη ρύθμιση των 120 δόσεων δίνεται η δυνατότητα:  ελάχιστης δόσης στα 20 ευρώ,  επιτόκιο της ρύθμισης στο  3%, ο                                 μέγιστος αριθμός των δόσεων οι 120, αλλά ο αριθμός για τα φυσικά πρόσωπα εξαρτάται από το ύψος του εισοδήματός τους. Για τα             νομικά πρόσωπα με βασική οφειλή έως 1 εκατ. ευρώ δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των δόσεων που μπορούν να                                 φτάσουν  τις 120. Με την υπαγωγή στη ρύθμιση παγώνουν τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, όπως είναι η κατάσχεση στα χέρια                 τρίτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs