Προγράμματα χρηματοδότησης επιχειρήσεων που «τρέχουν» αυτό το διάστημα

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Νέα προγράμματα χρηματοδότησης επιχειρήσεων «τρέχουν» αυτό το διάστημα και αφορούν τον κλάδο της εστίασης αλλά και κάθε επιχείρηση που λειτουργεί τα τελευταία τρία χρόνια.

Οι προϋποθέσεις είναι τέτοιες που σχεδόν το σύνολο των επαγγελματιών μπορούν να ωφεληθούν και δίνεται η ευκαιρία στους επιχειρηματίες να αναπτύξουν την επιχείρησή τους αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Σύμβουλος Χρηματοδότησης και Διευθυντής Επικοινωνίας & Συντονισμού της ILF Consulting κ. Γιάννης Αργυρός.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ILF CONSULTING

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ILF CONSULTINGΝέα προγράμματα χρηματοδότησης επιχειρήσεων «τρέχουν» αυτό το διάστημα και αφορούν τον κλάδο της εστίασης αλλά και κάθε επιχείρηση που λειτουργεί τα τελευταία τρία χρόνια. Οι προϋποθέσεις είναι τέτοιες που σχεδόν το σύνολο των επαγγελματιών μπορούν να ωφεληθούν και δίνεται η ευκαιρία στους επιχειρηματίες να αναπτύξουν την επιχείρησή τους αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Σύμβουλος Χρηματοδότησης και Διευθυντής Επικοινωνίας & Συντονισμού της ILF Consulting κ. Γιάννης Αργυρός.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 25. Februar 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top