Προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Σύρου

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης προσκαλεί τους ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων να συμμετάσχουν στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Σύρου –Ερμούπολης.

Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Παιδείας του Δήμου Σύρου- Ερμούπολης κ. Ειρήνη Δράκου, κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να λάβει μέρος στα προγράμματα για τις νέες τεχνολογίες, το διαδίκτυο, την ανακύκλωση και την κομποστοποίηση, ώστε να αποκτήσει βασικές γνώσεις.

Στόχος η εξοικείωση αλλά και η κοινωνικοποίηση μέσω των σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν στο νησί.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΕΙΡΗΝΗ ΔΡΑΚΟΥ – ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΔΡΑΚΟΥ – ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥΟ Δήμος Σύρου – Ερμούπολης προσκαλεί τους ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων να συμμετάσχουν στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Σύρου –Ερμούπολης. Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Παιδείας του Δήμου Σύρου- Ερμούπολης κ. Ειρήνη Δράκου, κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να λάβει μέρος στα προγράμματα για τις νέες τεχνολογίες, το διαδίκτυο, την ανακύκλωση και την κομποστοποίηση, ώστε να αποκτήσει βασικές γνώσεις. Στόχος η εξοικείωση αλλά και η κοινωνικοποίηση μέσω των σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν στο νησί.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 11. Dezember 2019

ΕΙΡΗΝΗ ΔΡΑΚΟΥ – ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top