Πολιτισμός και Τουρισμός στην Αμοργό: “ΥΠΕΡΙΑ” και Φεστιβάλ Ταινιών 2019

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμοργού διοργανώνει το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αμοργό από τις 31 Οκτωβρίου ως τις 5 Νοεμβρίου 2019.

Το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού είναι αφιερωμένο στο Γάλλο σκηνοθέτη Λυκ Μπεσόν για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη της Αμοργού χάριν στη διάσημη ταινία του «Απέραντο Γαλάζιο».

Όπως αναφέρει στην ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» η Πρόεδρος του Διεθνούς Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού και του Διεθνούς Συνεδρίου «ΥΠΕΡΙΑ» 2019 κ. Ειρήνη Γιαννακοπούλου, παράλληλα θα λάβει χώρα το 17ο Διεθνές Συνέδριο «ΥΠΕΡΙΑ» 2019 για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό, αφιερωμένο στο «Πολιτιστικό Τοπίο» και θα εστιάσει στην Γαστρονομία, στην Οικολογία, και στην Αγροτική Αρχιτεκτονική της Αμοργού.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

Ειρήνη Γιαννακοπούλου – Πρόεδρος Διεθνούς Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού και Διεθνούς Συνεδρίου «ΥΠΕΡΙΑ» 2019

Ειρήνη Γιαννακοπούλου – Πρόεδρος Διεθνούς Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού και Διεθνούς Συνεδρίου «ΥΠΕΡΙΑ» 2019Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμοργού διοργανώνει το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αμοργό από τις 31 Οκτωβρίου ως τις 5 Νοεμβρίου 2019.Το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού είναι αφιερωμένο στο Γάλλο σκηνοθέτη Λυκ Μπεσόν για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη της Αμοργού χάριν στη διάσημη ταινία του «Απέραντο Γαλάζιο». Όπως αναφέρει στην ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» η Πρόεδρος του Διεθνούς Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού και του Διεθνούς Συνεδρίου «ΥΠΕΡΙΑ» 2019 κ. Ειρήνη Γιαννακοπούλου, παράλληλα θα λάβει χώρα το 17ο Διεθνές Συνέδριο «ΥΠΕΡΙΑ» 2019 για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό, αφιερωμένο στο «Πολιτιστικό Τοπίο» και θα εστιάσει στην Γαστρονομία, στην Οικολογία, και στην Αγροτική Αρχιτεκτονική της Αμοργού.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 29. Oktober 2019

Ειρήνη Γιαννακοπούλου – Πρόεδρος Διεθνούς Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού και Διεθνούς Συνεδρίου «ΥΠΕΡΙΑ» 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top