Ποια είναι τα δικαιώματά μας όταν ταξιδεύουμε με πλοίο ή αεροπλάνο;

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Εάν θέλετε να ακυρώσετε το εισιτήριο σας, πριν κάνετε το ταξίδι σας, τότε δικαιούστε την επιστροφή κάποιου ποσού από την αρχική τιμή, ανάλογα με το χρόνο ακύρωσης. Το γνωρίζατε;

Ποια είναι τα δικαιώματά μας όταν ταξιδεύουμε με πλοίο ή αεροπλάνο; Η Νομικός Σύμβουλος στην Ένωση Καταναλωτών “Η Ποιότητα της Ζωής”, ΕΚΠΟΙΖΩ κ. Μύρια Βάτζιου, εξηγεί στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και τους 105,4 τι πρέπει να ξέρουμε για να μην εξελιχθούν οι διακοπές μας σε εφιάλτη.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΒΑΤΖΙΟΥ ΜΥΡΙΑ -ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ "ΕΚΠΟΙΖΩ"

ΒΑΤΖΙΟΥ ΜΥΡΙΑ -ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ "ΕΚΠΟΙΖΩ"Εάν θέλετε να ακυρώσετε το εισιτήριο σας, πριν κάνετε το ταξίδι σας, τότε δικαιούστε την επιστροφή κάποιου ποσού από την αρχική τιμή, ανάλογα με το χρόνο ακύρωσης. Το γνωρίζατε; Ποια είναι τα δικαιώματά μας όταν ταξιδεύουμε με πλοίο ή αεροπλάνο; Η Νομικός Σύμβουλος στην Ένωση Καταναλωτών "Η Ποιότητα της Ζωής", ΕΚΠΟΙΖΩ κ. Μύρια Βάτζιου, εξηγεί στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και τους 105,4 τι πρέπει να ξέρουμε για να μην εξελιχθούν οι διακοπές μας σε εφιάλτη.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 1. August 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*