Παρελθόν από το Μαρκόπουλο ο Πασκουαλίνο

Σπάνια στην Ελλάδα τα …διαζύγια περιέχουν «ευχαριστώ» με ειλικρίνεια. Στην περίπτωση της διοίκησης του Μαρκόπουλου και του Ιταλού κόουτς Πασκουαλίνο το «ευχαριστώ» είναι απόλυτα ειλικρινές.

Η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα την οικογενειακή κατάσταση του προπονητή, ο οποίος τον ερχόμενο Αύγουστο θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Ο πρόεδρος του ΑΟΜ, Πάρις Ευαγγελίου, δήλωσε σχετικά: “Ήταν μία από τις δυσκολότερες στιγμές στην έως τώρα παρουσία μου στον ΑΟΜ! Με τον Λίνο η ομάδα ανέβηκε αρκετά σκαλιά στην ποιότητά της, τα οποία πρέπει να διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο. Είναι ένας προπονητής-πρότυπο που προσέφερε πάρα πολλά, τόσο στις γυναίκες, αλλά κυρίως στις νεαρότερες αθλήτριές μας, που στελεχώνουν τόσο τις ομάδες των Κορασίδων και Νεανίδων, αλλά και τη γυναικεία ομάδα. Η παρουσία του Λίνο στο Μαρκόπουλο, ήταν η καλύτερη στιγμή της ομάδας τα τελευταία αρκετά χρόνια! Του ευχόμαστε με το καλό να γίνει μπαμπάς στο πλευρό της αγαπημένης του Nneka! Η σκέψη όλων μας είναι μαζί τους”.

Από τη πλευρά του, ο Giangrossi Pasqualino, δήλωσε: “Μετά από δύο υπέροχα χρόνια, αναγκάζομαι να επιστρέψω στην Ιταλία για επείγουσες οικογενειακές υποχρεώσεις. Δύο υπέροχα χρόνια, στα οποία δουλέψαμε πολύ σκληρά αλλά πάντα με ευχαρίστηση, πετυχαίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο με τις γυναίκες όσο και με τις πιο μικρές ομάδες. Η καρδιά μου είναι και παραμένει στο Μαρκόπουλο, όπου γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, που αποτελούν πλέον την δεύτερη οικογένειά μου! Ελπίζω πως αυτό είναι μόνο προσωρινό “αντίο” και θα επιστρέψω στο όνειρο και στην προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους που βάλαμε μαζί!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs