Παρατάθηκε για μία ακόμη εβδομάδα το lockdown – Τι ανοίγει και τι παραμένει κλειστό από την Δευτέρα

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε όλα τα μέτρα τα οποία πρόκειται να ισχύσουν στη χώρα από την Δευτέρα 11.01.2021 έως και την Δευτέρα 18.01.2021. Ουσιαστικά ανακοίνωσε την παράταση μιας εβδομάδας στο υφιστάμενο καθεστώς του lockdown, καθώς θα εξακολουθήσει να ισχύει ο περιορισμός στην κυκλοφορία των πολιτών και η αναστολή πολλών ακόμη δραστηριοτήτων. 

Συγκεκριμένα, ανοίγουν νηπιαγωγεία, δημοτικά και παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, με όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν ήδη ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας.

Συνεχίζεται η αναστολή λειτουργίας λιανεμπορίου, κομμωτηρίων, καταστημάτων περιποίησης νυχιών, βιβλιοπωλείων, καθώς και δραστηριοτήτων όπως κυνήγι και ψάρεμα.

Παρατείνονται και τα μέτρα για τις Εκκλησίες, καθώς οι λειτουργίες θα γίνονται χωρίς την παρουσία πιστών.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είπε πως τα μέτρα θα εξετάζονται σε εβδομαδιαία βάση και θα γίνονται αντίστοιχες ανακοινώσεις κάθε Παρασκευή για το πώς θα κινείται η χώρα.

Ξεκαθάρισε δε ότι το άνοιγμα των οικονομικών δραστηριοτήτων θα γίνεται σταδιακά ανάλογα με την επιδημιολογική πορεία της χώρας, αλλά και ξεχωριστά κάθε περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs