Παρέλαβαν τα ημερολόγια-ατζέντες του Πανναξιακού Δημήτρης Λιανός και Ευάγγελος Κατσαράς

Τα νέα ημερολόγια-ατζέντες του Πανναξιακού ΑΟ για το 2021, παρέλαβαν, τόσο ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, όσο και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Βαγγέλης Κατσαράς.

Ο Πανναξιακός ευχαρίστησε την τοπική αυτοδιοίκηση που συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στα σωματεία του νησιού, ενώ κάλεσε και όλους τους συμπολίτες του, να προμηθευτούν την ατζέντα της αγαπημένης τους ομάδας.

Τι αναφέρει το Δελτίο Τύπου:

Ο Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, κ. Δημήτρης Λιανός και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Ευάγγελος Κατσαράς, παρέλαβαν από τον Πρόεδρο του Πανναξιακού Α.Ο., κ. Γιάννη Πολυχρονάκο τα νέα ημερολόγια-ατζέντες του Συλλόγου μας.

Τους ευχαριστούμε και ευελπιστούμε η τοπική αυτοδιοίκηση να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στα σωματεία του νησιού μας, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες κοινωνικά και υγειονομικά εποχές, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές της Νάξου.

Καλούμε όλους τους συντοπίτες μας και τους φιλάθλους του Πανναξιακού να προμηθευτούν την ατζέντα της αγαπημένης τους ομάδας, βάζοντας κι εκείνοι το λιθαράκι τους στην προσπάθεια του σωματείου.

Για το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟ,

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.