Πανναξιακός ΑΟ: Εξαιρετικές αποδόσεις του τμήματος στίβου στο Πανελλήνιο του ΣΕΦ

Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση έκαναν οι αθλητές του τμήματος στίβου του Πανναξιακού, αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη στο ΣΕΦ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ανδρέας Δημητράκης, Μάρκος Γκούρλιας, Μαρία Κάσσου αλλά και οι υπόλοιποι αθήτές της ομάδας της Νάξου διέπρεψαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με τον σύλλογο να τους συγχαίρει μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης.

«Το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟ συγχαίρει θερμά τους πρωταθλητές στίβου του συλλόγου που κατέπληξαν με την εμφάνιση τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε στο ΣΕΦ το διήμερο 26-27/02/2022.

Ειδικότερα οι Δημητράκης Ανδρέας στα 1500 και Γκούρλιας Μάρκος στα 3000μ κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Η δε Μαρία Κάσσου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των γυναικών στα 3000μ με εξαιρετική επίδοση που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου στη κατηγορία Κ20. Με την επίδοση αυτή κέρδισε την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 που θα γίνει στο Καλι της Κολομβίας.

Επίσης η Γεράση Ίρις κατέλαβε την 7η θέση στα 400μ ο Παναγιώτης Ακτύπης την 8η θέση στη σφυροβολία ανδρών ενώ οι Σουκούλης Αλέξανδρος στα 3000μ και Πιταράκης Κωνσταντινος στα 200μ πέτυχαν πολύ καλές επιδόσεις.

Ευχαριστούμε της χορηγούς της ομάδας,Αρμακόλας ΜΟΤΟ,DOLE,KOUTELIERIS SUPER MARKETS,Hello Greece(Δημήτρης Καρούσης)για την βοήθεια τους στο τμήμα στίβου».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.