Πανναξιακός ΑΟΝ: “Τρέχει” το θέμα του προπονητή και ξεκινάει άμεσα τον σχεδιασμό

Επί τάπητος έχουν τεθεί πολλά θέματα προς συζήτηση αυτές τις ημέρες στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού.

Η μη συμμετοχή της ομάδας στο… ανορθόδοξο πρωτάθλημα της σεζόν, με τις επιπτώσεις της πανδημίας, ανάγκασαν -ορθώς- τους ανθρώπους της ομάδας, να αποδεσμεύσουν αθλήτριες και τεχνική ηγεσία, παρότι είχε το απόλυτο, ενώ βέβαια όταν ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του Κυπέλλου, δεν υπήρχε το περιθώριο να συμμετάσχει σε αυτό τον θεσμό.

Πλέον ο πρόεδρος και οι ιθύνοντες του σωματείου, έχουν βγάλει χαρτί και στυλό, σχεδιάζοντας την επόμενη ημέρα.

Μία ημέρα που ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την πρόσληψη του Γιώργου Δερμάτη στις ακαδημίες, κίνηση ματ θα μπορούσαμε να πούμε, καθώς στο πρόσωπο του κ. Δερμάτη ο Πανναξιακός βλέπει τις υποδομές του, να “χτίζονται” πάνω σε γερές βάσεις, πράγμα που ήταν και το ζητούμενο.

Στο υψηλότερο σημείο της ατζέντας της διοίκησης αυτές τις ημέρες, είναι το θέμα του προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας, την νέα χρονιά. Η ομάδα της Νάξου έχει την δυναμική να μπορεί να μπορεί να συζητήσει με προπονητές πρώτης γραμμής, με μεγαλύτερο “αγκάθι” να αποτελεί όπως και κάθε χρόνο, η πολύμηνη διαμονή στο νησί, κάτι που θεωρείται ανασταλτικός παράγοντας, για πολλούς υποψήφιους προπονητές.

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και απασχολούν την διοίκηση είναι αρκετά, ενώ με κάποιους εξ αυτών, έχει γίνει και μια πρώτη κουβέντα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Γιαννάκης, μαζί με την σύμφωνη γνώμη των συνεργατών του, θέλει να επενδύσει εκ νέου σε όνομα που θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα στα υψηλά πατώματα της volleyleague γυναικών, όπως γίνεται άλλωστε αννελειπώς, όλα αυτά τα χρόνια.

Το σίγουρο είναι πως το προσεχές διάστημα, αναμένεται να υπάρξει συμφωνία με το νέο προπονητή, ενώ αμέσως μετά, αναμένεται να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός, με την προσθήκη ποιοτικών αθλητριών.

Φωτογραφία: Intime

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.